Inici COMARQUES La Diputació informa els municipis dels Ports i Maestrat sobre la recollida...

La Diputació informa els municipis dels Ports i Maestrat sobre la recollida de residus

189

El diputat delegat de l’àrea, Joaquín Llopis, organitza una reunió informativa a Morella per a detallar els diferents sistemes definits en un estudi elaborat per la institució amb un cost que supera el milió d’euros

La Diputació Provincial de Castelló, en el seu desig de prestar el servei òptim als municipis de la província, s’ha traslladat hui a Morella per a informar 25 localitats de l’àrea dels Ports-Maestrat les diferents opcions per a tractar els seus residus.

La trobada, dirigit pel diputat provincial de Residus, Joaquín Llopis, ha desgranat les característiques del projecte que, desenvolupat per l’oficina tècnica del departament i amb un cost d’1.093.784,02 euros, estableix diferents tipus de sistemes per a la recollida dels fems.

Des de la recollida de residus, fins al sistema porta a porta o la instal·lació d’illes de contenidors intel·ligents, es presenten com a opcions amb uns costos diferenciats definits en un estudi i un projecte singularitzat en cada municipi. “Ara han de ser les localitats les que estudien quina és la millor opció i s’adherisquen al projecte per a així poder licitar-lo i posar-lo en marxa”, ha detallat Llopis.