Inici BENICARLÓ La Diputació desbrossa els principals camins rurals de Benicarló

La Diputació desbrossa els principals camins rurals de Benicarló

516

La Diputació desbrossa els principals camins rurals de Benicarló

El principal objectiu és millorar la circulació i la visibilitat i facilitar el treball dels agricultors. Els treballs es duen a terme a través d’una subvenció de la Diputació de Castelló.

Des de la setmana passada, les màquines desbrossadores estan netejant els principals camins rurals de Benicarló. Les últimes pluges i els últims episodis de calor han fet créixer la vegetació a les vores dels camins, la qual cosa dificulta la circulació i la visibilitat en alguns encreuaments de les principals artèries del terme.

Els treballs, que es duen a terme a través d’una subvenció de la Diputació de Castelló, han començat pel camí de la Fossa del Pastor, camí dels Moliners i camí de Sant Jordi. A més, també s’han desbrossat els dos camins que circulen paral·lels a la nacional 340, el camí paral·lel a l’autopista, el camí d’Ulldecona i el camí del Puig. Les màquines desbrossadores treballaran fins divendres i netejaran la resta de camins principals del terme.

La regidora d’Agricultura, Inma Díaz, s’ha mostrat satisfeta per l’inici dels treballs, «que milloraran molt la circulació i la visibilitat dels camins» i «que eren absolutament necessaris per al treball diari dels agricultors». Per la seua banda, el regidor d’Obres i Serveis ha remarcat que «des de la Brigada treballem periòdicament en el manteniment dels camins però cada cert temps és necessari fer un desbrossament més a fons que permeta que la vegetació no cresca tan ràpid i els camins estiguen més temps en bones condicions».

Article anteriorVinaròs: Fanals solars al carrer de la Donzella
Article següentNou servei d’autobusos cap a l’aeroport de Castelló des de Vinaròs, Benicarló i Peníscola