Inici VINARÒS La costa de Vinaròs renova la certificació ISO 14001 de gestió mediambiental

La costa de Vinaròs renova la certificació ISO 14001 de gestió mediambiental

42

El reconeixement es concedeix pel compromís de l’Ajuntament en la gestió i protecció ambiental de la costa

La regidora de Transició Ecològica, Carmen Morellà, ha anunciat que després de superar l’auditoria corresponent el passat 4 d’agost  les platges i cales de Vinaròs han renovat amb èxit la ISO 14001. Es tracta d’una certificació que atorga AENOR, que Vinaròs ha renovat amb èxit des del 2004, gràcies a la bona gestió de l’Ajuntament.

Aquesta certificació suposa el reconeixement a l’esforç realitzat en la gestió de les platges d’una forma respectuosa amb el medi ambient, tant per part de l’Ajuntament com de les diferents empreses que ofereixen serveis a la costa, com ara salvament i socorrisme o neteja. La regidora Morellà ha destacat que “Vinaròs compta amb més de 12 km de platges i cales, i amb aquesta renovació, es consolida el model sostenible en la gestió pública de l’Ajuntament”.

Per la seua banda, el primer tinent d’alcalde i regidor de Promoció de la Ciutat i Interès Turístic, Marc Albella, ha destacat que “la certificació ISO 14001, juntament amb les Banderes Blaves i els reconeixements Qualitur, converteixen el litoral i els 26 punts de bany de Vinaròs en un referent de qualitat a la Comunitat Valenciana”. Segons afegia des de l’Ajuntament es continuarà treballant en aquesta mateixa línia a més de potenciar el turisme gastronòmic i inclusiu, així com presentar la candidatura al Pla de Sostenibilitat Turística, per tal d’aconseguir 3 milions d’euros per seguir amb el creixement turístic i sostenible de Vinaròs.

 

Article anterior19è Racó dels Artesans: Fira de les Fibres Vegetals (Mas de Barberans)
Article següentMés de 15.000 persones han participat en les activitats gratuïtes que ha programat Turisme de Peníscola