Inici BENICARLÓ La carxofa de Benicarló estarà present a Madrid Fusión

La carxofa de Benicarló estarà present a Madrid Fusión

330

La Diputació de Castelló inclourà la carxofa de Benicarló en la fira gastronòmica Madrid Fusión que comença avui. L’esdeveniment compta amb la participació d’uns 2.000 congressistes, a més dels millors caps de cuina a nivell internacional.

La carxofa de Benicarló continua la seua promoció i els propers dies estarà present en la fira gastronòmica Madrid Fusión. Així ho va anunciar el passat 25 de gener, durant el sopar de gala de la Festa de la Carxofa, el president de la Diputació, Javier Moliner. Moliner va dir que la carxofa de Benicarló s’emmarcaria dins del distintiu castellonenc «Ruta de Sabor», que enguany abandera el xef espanyol Martín Berasategui, i que s’exhibiria durant tres dies en un dels més grans aparadors gastronòmics a nivell internacional.

Madrid Fusión se celebra els dies 28, 29 i 30 de gener baix el títol «Reformulando la cocina: cambian las reglas» i es preveu que aquest any passen per la cita unes 2.000 persones, des de congressistes als millors caps de cuina a nivell internacional, que donen a conèixer les tendències i treballs que es duen a terme dins del sector gastronòmic. En aquesta edició destaca la tornada de Ferran Adrià i el fet que la fira estarà dedicada a temes en relació a la gastronomia com el medi ambient, les noves tecnologies o la psicologia aplicada a la cuina. 

Castelló «Ruta de Sabor compta amb un estand a la zona «Saborea España», el qual disposa de material promocional i una pantalla amb audiovisuals. A més de donar cobertura a desenes de productors, difondrà l’extensa quantitat de productes amb què compta la província. Això contribuirà al seu posicionament com a destinació turística; tal és el cas de la carxofa de Benicarló, que ha estat incorporada al gastromapa de la marca. 

Article anteriorCàlig posa en valor el seu potencial turístic a Fitur
Article següentResultats del C.B. Benicarló