Inici VINARÒS La Biblioteca Municipal de Vinaròs oferirà nous tallers musicals per a bebés

La Biblioteca Municipal de Vinaròs oferirà nous tallers musicals per a bebés

138

Es tracta d’una iniciativa impulsada per la pedagoga Maria José Domènech perquè els nadons experimenten amb els primers sons, a més de crear vincles emocionals amb els pares i mares

La regidora de Cultura, Mercedes García, acompanyada per la professora i pedagoga, Maria José Domènech, ha presentat aquest matí a la Biblioteca Municipal una nova edició dels tallers musicals per a bebés. Després de la bona acollida aconseguida en l’edició anterior s’ha tornat a apostar per aquesta proposta amb la finalitat que els nadons, des dels 0 fins als 12 mesos, puguen descobrir els primers sons.

García ha repassat l’extensa trajectòria professional de Domènech i agraïa la seua implicació per oferir aquesta proposta musical i pedagoga “fonamental per al desenvolupament dels bebés”. Segons indicava la regidora les sessions es faran a la sala dels primers lectors de la Biblioteca Municipal els dies 26 de març, 16 i 30 d’abril, 7 i 28 de maig i 11 i 18 de juny, a les 11:00h. Les inscripcions per a participar es poden realitzar de forma gratuïta a la consergeria de la mateixa Biblioteca Municipal.

Per la seua banda, Domènech agraïa a l’Ajuntament l’oportunitat d’oferir els tallers musicals. Segons destacava es “tracta d’una proposta pedagògica per als nadons des dels 0 fins als 12 mesos, amb sessions que suposen oferir una estona de recolliment sensorial i experimental per activar l’escolta tant dels bebés com dels pares i mares”. Així mateix, afegia que amb els tallers també enriqueixen i es donen eines a les famílies per obrir les portes a la creativitat dels petits.

Per acabar, la regidora García recordava que les inscripcions es poden realitzar de forma gratuïta a la consergeria de la Biblioteca Municipal, ubicada a la planta baixa.