Inici VINARÒS La Biblioteca Municipal de Vinaròs continúa activa tot i la pandèmia

La Biblioteca Municipal de Vinaròs continúa activa tot i la pandèmia

225

La Biblioteca Municipal continua, com sempre, al vostre costat i ara amb el nou horari de dilluns a divendres de 9.30h a 13.30h i de 15.00h a 18.00h, i dissabtes de 10.00h a 13.00h per a gestionar préstecs i devolucions presencials.

De moment, a causa de la Covid-19, les sales d’estudi romandran tancades fins a nou avís. Però us recordem que els serveis que continuen en funcionament i als que podeu accedir a través de la nostra pàgina web (biblioteca.vinaros.es) són:

El PresteCovid, podeu demanar via electrònica o per telèfon el lot de materials que voleu endur-vos i des de la Biblioteca Municipal el preparem i avisem per a fer la recollida.

El préstec de llibres electrònics que funciona a través de la plataforma eBiblio de la Comunitat Valenciana. Els llibres digitals són gratuïts amb el carnet de soci de la Biblioteca i un pin que es pot demanar presencialment, telefònicament o electrònicament.

També està disponible, i en època de pandèmia pot ser de gran utilitat, el préstec de llibres a domicili, la BiblioCasa, destinat a les persones majors de 65 anys i els col·lectius que surten poc de casa. Un cop  inscrit al programa BiblioCasa, a través del telèfon o correu electrònic es pot demanar que porten al domicili les lectures escollides, i finalitzada la lectura només cal avisar per fer la recollida.

Els préstecs interbibliotecaris és un altre dels serveis que s’ofereix i consisteix a demanar documents originals o còpies que no es troben disponibles al nostre fons. Es pot gestionar via electrònica, presencialment o telefònicament.

I finalment, també posem al vostre abast el servei d’informació i referència. La Biblioteca respon les consultes d’informació de qualsevol tema via Internet, presencialment i telefònicament. Es tracta d’un servei de la Biblioteca Municipal en col·laboració amb el Ministeri de Cultura a través de la plataforma «Pregunte, las Bibliotecas responden».

A banda d’aquests cinc serveis, també es poden fer arribar desiderates per a proposar la compra de materials que no tenim, suggeriments per a millorar el servei i donacions bibliogràfiques. A més a més, seguim actualitzant el fons bibliogràfic, que mensualment es pot descarregar des de la web de la Biblioteca amb les últimes incorporacions bibliogràfiques infantils/juvenils/adults i recomanacions de lectura.

La regidora de Cultura i Patrimoni, Anna Fibla, convida la ciutadania a fer ús d’aquests serveis i més ara, en temps de pandèmia, i recorda que la informació sobre els serveis de la Biblioteca es pot trobar ampliada en www.biblioteca.vinaros.es

Article anteriorEl sector turístico de Peñíscola se enfoca en el turista de proximidad para la Semana Santa
Article següentEs reprenen les visites de familiars a les persones residents del Geriàtric i El Collet