Inici VINARÒS La Biblioteca Municipal de Vinaròs continúa activa tot i la pandèmia

La Biblioteca Municipal de Vinaròs continúa activa tot i la pandèmia

177

La Biblioteca Municipal continua, com sempre, al vostre costat i ara amb el nou horari de dilluns a divendres de 9.30h a 13.30h i de 15.00h a 18.00h, i dissabtes de 10.00h a 13.00h per a gestionar préstecs i devolucions presencials.

De moment, a causa de la Covid-19, les sales d’estudi romandran tancades fins a nou avís. Però us recordem que els serveis que continuen en funcionament i als que podeu accedir a través de la nostra pàgina web (biblioteca.vinaros.es) són:

El PresteCovid, podeu demanar via electrònica o per telèfon el lot de materials que voleu endur-vos i des de la Biblioteca Municipal el preparem i avisem per a fer la recollida.

El préstec de llibres electrònics que funciona a través de la plataforma eBiblio de la Comunitat Valenciana. Els llibres digitals són gratuïts amb el carnet de soci de la Biblioteca i un pin que es pot demanar presencialment, telefònicament o electrònicament.

També està disponible, i en època de pandèmia pot ser de gran utilitat, el préstec de llibres a domicili, la BiblioCasa, destinat a les persones majors de 65 anys i els col·lectius que surten poc de casa. Un cop  inscrit al programa BiblioCasa, a través del telèfon o correu electrònic es pot demanar que porten al domicili les lectures escollides, i finalitzada la lectura només cal avisar per fer la recollida.

Els préstecs interbibliotecaris és un altre dels serveis que s’ofereix i consisteix a demanar documents originals o còpies que no es troben disponibles al nostre fons. Es pot gestionar via electrònica, presencialment o telefònicament.

I finalment, també posem al vostre abast el servei d’informació i referència. La Biblioteca respon les consultes d’informació de qualsevol tema via Internet, presencialment i telefònicament. Es tracta d’un servei de la Biblioteca Municipal en col·laboració amb el Ministeri de Cultura a través de la plataforma «Pregunte, las Bibliotecas responden».

A banda d’aquests cinc serveis, també es poden fer arribar desiderates per a proposar la compra de materials que no tenim, suggeriments per a millorar el servei i donacions bibliogràfiques. A més a més, seguim actualitzant el fons bibliogràfic, que mensualment es pot descarregar des de la web de la Biblioteca amb les últimes incorporacions bibliogràfiques infantils/juvenils/adults i recomanacions de lectura.

La regidora de Cultura i Patrimoni, Anna Fibla, convida la ciutadania a fer ús d’aquests serveis i més ara, en temps de pandèmia, i recorda que la informació sobre els serveis de la Biblioteca es pot trobar ampliada en www.biblioteca.vinaros.es