Inici VINARÒS La Biblioplatja enceta una nova temporada

La Biblioplatja enceta una nova temporada

70

Des de la Regidoria de Cultura amb la col·laboració de la Biblioteca Municipal s’ha preparat una extensa programació d’activitats per fomentar la lectura entre els més petits

Aquest matí la regidora de Cultura, Mercedes García, ha presentat una nova edició de la Biblioplatja. Una temporada més s’oferirà els serveis de préstec i devolució de llibres, wifi gratuït, premsa diària i tauletes digitals per a poder realitzar consultes. D’altra banda, també es comptarà amb una bústia fora de la Biblioplatja per facilitar als usuaris la devolució dels llibres.

García indicava que un dels serveis més destacats serà la possibilitat de tramitar el carnet de la Xarxa de Lectura Pública Valenciana. Segons indicava es tracta d’un procés senzill que permet a l’usuari accedir a tot el fons bibliogràfic de qualsevol biblioteca de la Comunitat. En aquest sentit, García assenyalava que per participar en els actes que s’han programat a la Biblioplatja caldrà fer una preinscripció prèvia gratuïta i presentar el carnet de la Xarxa o bé el de la Biblioteca Municipal.

Pel que fa a l’horari, la Biblioplatja romandrà oberta fins a al 31 d’agost de dimarts a dissabte 10:30h a 13:30h i de 17:00h a 20:00h, mentre que els diumenges només obrirà de matí.

Programació per a tota la família

Durant la roda de premsa també que s’ha presentat l’extensa programació d’activitats per als xiquets i tota la família en general amb l’objectiu d’apropar la Biblioteca i fomentar la lectura. Segons detallava la regidora García tots els actes es faran a la mateixa Biblioplatja.

Es tracta de gairebé una trentena de propostes amb narracions, tallers de manualitats, cuina i escultures d’arena, a més d’activitats de Bebeteca adreçades especialment als xiquets i  xiquetes des dels 0 fins als 3 anys, amb lectura de contes, sons i estímuls perquè els més petits puguen gaudir de les històries.

García incidia que tota la programació es pot consultar a la Biblioteca Municipal, Biblioplatja i xarxes socials de l’Ajuntament, així també com al web https://biblioteca.vinaros.es/ i als fullets amb totes les activitats turístiques que properament es presentarà.