Inici BENICARLÓ La App “Benicarló Connecta” ja té més de 500 usuaris

La App “Benicarló Connecta” ja té més de 500 usuaris

517

Des de la seua posada en marxa el passat mes, l’aplicació destinada a gestionar les incidències en la via pública s’ha descarregat en 949 dispositius i ha rebut el registre de 534 usuaris. L’apartat d’agenda porta enregistrats 114 d’actes.

L’aplicació mòbil que l’Ajuntament de Benicarló, a través de la Regidoria de Serveis Informàtics, va posar en marxa el passat mes de desembre ha acumulat en 31 dies un total de 949 descàrregues i 534 registres d’usuaris, un requisit imprescindible per poder transmetre les incidències. Benicarló Connecta permet que els veïns del municipi puguen comunicar qualsevol incidència en la via pública a través del telèfon intel·ligent.

Pel que fa al nombre d’incidències en aquest primer mes de funcionament, se n’han rebut un total de 254, de les quals 133 s’han resolt o s’han traslladat a l’òrgan competent per a la seua resolució. D’aquestes incidències rebudes, gran part fan referència a problemes en els carrers (asfaltat, senyalització, desperfectes en la vorera, clavegueram, etc.), encara que també s’han rebut incidències relacionades, entre d’altres, amb l’enllumenat públic, parcs i jardins, mobiliari urbà o la manca de neteja.

A més, l’apartat d’agenda d’actes amb el que compta l’aplicació ha estat plenament actiu, i al llarg d’aquest primer mes de funcionament ha enregistrat 114 actes relacionats amb la vida cultural, social, esportiva, festiva i turística de Benicarló.

L’aplicació és totalment gratuïta i pot descarregar-se per a Android i per a iOS. Només cal buscar-la al gestor d’aplicacions amb el nom de Benicarló Connecta.

Article anterior(Mega Galería) Gala de Reinas, Carnaval de Vinaròs 2018
Article següent(Mega Galería) Gala de Reines Infantils. Carnaval de Vinaròs 2018