Inici BENICARLÓ ‘Justícia per Rocío i Ivana’ tallen l’antiga N340

‘Justícia per Rocío i Ivana’ tallen l’antiga N340

764

I es reuneixen amb l’alcaldessa de Benicarló
Prop de 200 persones es manifestaren aquest dissabte 18 de novembre tallant l’antiga Nacional 340 al punt on es situa la parada d’autobús de la gasolinera de la BP per tal de demanar justícia i accions concretes per millorar el tram del vial on, el passat 14 de setembre, un conductor va atropellar dos joves que esperaven l’arribada del bus prop de les deu i mitja de la nit. Rocío, de 17 anys, va morir poc després de l’accident a causa de les gravíssimes ferides, i la seua amiga Ivana es troba en un llarg procés de recuperació i rehabilitació. El conductor està actualment en llibertat a l’espera de juí.
Els manifestants –entre els quals es trobava una emocionada Ivana, en cadira de rodes, acompanyada pels seus progenitors i pels pares, familiars i amics de Rocío, els pares d’Isac (el jove que va morir en accident de trànsit el passat mes de juliol de 2016) així com veïns de Benicarló i Vinaròs i membres de la plataforma ‘AP7 gratuïta, Ja’- van reclamar justícia per tal d’aconseguir la màxima condemna per a l’autor del mortal accident, així com mesures concretes per evitar que un succés d’aquestes característiques es torne a produir. Un familiar directe de la jove Rocío i portaveu de la plataforma ‘Justicia para Rocío e Ivana’ – que realitza un intens treball a les xarxes socials durant els últims dos mesos- va llegir un manifest en el qual es va explicar que divendres 17 de novembre es reuniren amb l’alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles, el cap de la Policia Local i el regidor de l’àrea.
Tal i com va apuntar, “ahir vam arribar a un acord i compromís amb Xaro, ens ha promès que la carretera des de l’inici al final del municipi passarà de les mans de Foment al poble. Tota, no sols la part del bulevard”. En el manifest es va afirmar que en sis mesos, aquest fet serà una realitat. “La prioritat, ens ha dit, serà la seguretat per a que des d’una zona del poble es puga accedir a l’altra, cap al camp de futbol, la mesquita i el cementeri”, apuntaren que els va dir Miralles, a la qual cosa li van demanar “que no ens defraudes”.
L’alcalde de Vinaròs, Enric Pla, encara no ha contestat la petició de reunió per part de la plataforma, com es denuncià en la lectura del manifest.

Article anteriorLes millors fotos de les Paelles de Carnaval
Article següentEducació i l’Agrupació de Pastissers de Vinaròs presenten la programació de Santa Caterina 2017