Inici BENICARLÓ Junta Local Fallera de Benicarló organitza “Escenes d’un sentiment”

Junta Local Fallera de Benicarló organitza “Escenes d’un sentiment”

233
La Junta Local Fallera ha celebrat aquest diumenge la Ruta del Patrimoni ‘Escenes d’un sentiment’, en un ampli i variat recorregut pels diferents elements de la festa. L’acte ha tingut lloc al Mucbe i ha comptat amb la presència de l’alcaldessa de la ciutat, Xaro Miralles, el regidor de Cultura, Festes i Falles, Pedro Manchón, i les falleres majors de Benicarló i corts d’honor. La ruta forma part dels actes de commemoració de l’IV Aniversari de la declaració de les Falles com a Patrimoni Immaterial de la Humanitat per la UNESCO que s’han celebrat per tot el territori valencià.
En aquesta Ruta del Patrimoni s’han pogut contemplar diferents escenes quotidianes de les Falles com ara els pentinats, la indumentària fallera femenina i masculina, l’emoció dels més menuts als instants previs a una exaltació, poesia, música, pólvora, balls i monuments.
En tot moment s’han respectat les normes sanitàries amb l’ús de mascareta, control de temperatura, higiene de mans i grups reduïts amb diferents torns d’entrada.
Des de la Junta Local Fallera de Benicarló vol agrair a tots els que han fet possible aquesta ruta, a les persones que han participat i a les que han cedit materials i vestuari, així com a la Colla de Dolçainers i Tabaleters i al Grup de Danses La Sotà.
Article anteriorEl torró, el dolç del Nadal
Article següentEls germans calijons Pellicer, campions d’Enduro