Inici VINARÒS Joventut Vinaròs presenta la nova programació del Casal Jove

Joventut Vinaròs presenta la nova programació del Casal Jove

240

Una vegada més s’oferirà una variada agenda de propostes formatives i d’entreteniment per donar una alternativa d’oci saludable al jovent de la localitat

La regidora de Joventut, Lara Guadix, ha presentat la nova programació del Casal Jove per al quart trimestre del 2023 amb propostes diverses perquè el jovent, a banda de divertir-se, també es puga formar.

Guadix ha destacat que “l’objectiu és oferir activitats d’oci i al mateix temps formatives perquè els joves disposen d’una alternativa saludable, allunyada de les conductes additives, que per exemple poden ocasionar les Tecnologies de la Informació i Comunicació, TIC”. Segons detallava s’han preparat activitats puntuals i tallers perquè els joves puguen participar en les propostes que consideren més interessants o que millor s’adapten al seus horaris.

Pel que fa a la programació del Casal Jove, inclourà diverses activitats esportives com Iniciació al barranquisme per aquest dissabte 23 de setembre, Apunta, tira i encerta: Iniciació al tir amb arc, per al 30 del mateix mes, mentre que per als dies 1 i 2 de desembre s’oferirà Iniciació a l’escalada. D’altra banda, la programació juvenil també comptarà amb tallers com Creació de làmpades de LED personalitzades o Caracterització de Halloween, a més de formació amb el curset de Manipulació d’Aliments i el d’Educador/a de menjador escolar.

Una de les principals novetats per aquest quart trimestre serà Introducció al lettering + mural pel 25N amb Tres Voltes Rebel un taller per fomentar la creativitat dels joves, al mateix temps que també reivindica la igualtat de gènere.

La regidora Guadix comentava que es continuarà amb el Casal Acadèmic, dimarts i dijous de 17h a 19h, perquè els alumnes dels centres educatius disposen d’un espai per a realitzar els treballs o deures de classe, amb la possibilitat de poder utilitzar ordinadors i tauletes amb accés a internet. Així mateix, també es continuarà amb Jocs de Rol al Casal els divendres de 17h a 19h.

Les inscripcions a totes les activitats són gratuïtes i ja es poden realitzar des de la Seu Electrònica fins a finalitzar les places. Per més informació es poden posar en contacte amb el Casal Jove al telèfon 636 222 743 o enviar un correu electrònic a l’adreça casaljove@vinaros.es.