Inici VINARÒS Joventut presenta la programació del 3er quatrimestre del Casal Jove

Joventut presenta la programació del 3er quatrimestre del Casal Jove

149

Una vegada més s’ha apostat per la formació, l’oci i les activitats puntuals perquè el jovent es puga divertir al mateix temps que aprén  

La regidora de Joventut, Paula Cerdà, ha presentat aquest matí la nova programació del Casal Jove per al tercer quatrimestre del 2022. Es tracta d’una oferta variada per oferir un entreteniment atractiu per als joves, al mateix temps que milloren la seua formació.

Cerdà ha assenyalat que “la programació per als joves sempre s’estructura a partir dels cinc eixos temàtics que més els interessen, que són la cultura local, noves tecnologies, formació tècnica i laboral, a més d’oci educatiu i esport”. Segons afegia algunes de les activitats com els jocs de rol i de taula, sobretot busquen afavorir el treball en equip i oferir un entreteniment alternatiu i saludable, lluny de les conductes addictives que en ocasions poden generar els videojocs o les Tecnologies de la Informació i Comunicació (TIC).

Pel que fa a la programació del Casal Jove, inclourà el curs de manipulador d’aliments, costura creativa, taller de drons i fins i tot una sortida amb caiac. Així mateix també s’oferiran tallers com Sabem gestionar l’ansietat? Tècniques i Recursos o Rap i Audiovisuals. D’altra banda, també s’oferiran activitats puntuals com una sessió de cuina de rebosteria terrorífica, amb motiu de Halloween, o una ruta de senderisme.

La regidora Cerdà comentava que es continuarà amb el Casal Acadèmic, dimarts i dijous de 17 h a 19 h, perquè els alumnes dels centres educatius disposen d’un espai per a realitzar els treballs o deures de classe, amb la possibilitat de poder utilitzar ordinadors i tauletes amb accés a Internet. Així mateix, també es continuarà amb Jocs de Rol al Casal divendres de 17 h a 19 h, degut a la bona acollida de l’experiència.

Les inscripcions a totes les activitats són gratuïtes i ja es poden realitzar des de la Seu Electrònica o presencialment al carrer del Carreró 51, fins a finalitzar les places. Per més informació es poden posar en contacte amb el Casal Jove al telèfon 636 222 743 o enviar un correu electrònic a l’adreça casaljove@vinaros.es.

 

Article anteriorTortosa: Dia de la Cinta (galeria)
Article següentL’Ajuntament de Peníscola licita les obres de millora dels polígons Est i Oest