Inici VINARÒS Jornada de participativa del Pla Especial de Protecció del Centre Històric a...

Jornada de participativa del Pla Especial de Protecció del Centre Històric a Vinaròs

302

Dissabte, a les 11:00h, l’Auditori Municipal serà el punt de partida la segona jornada participativa del Pla Especial de Protecció del Centre Històric, un document que tal com indica en el seu nom, té com a objectiu protegir el patrimoni del nucli antic de la localitat, a més d’apostar per la regeneració urbana i la mobilitat. Recordem que el passat 10 de gener es va fer la primera sessió informativa a la Biblioteca Municipal i per dissabte es farà la segona per continuar debatin el Pla i sobretot facilitar la participació dels veïns.

El regidor de Govern Obert, Hugo Romero, ha destacat “que és important comptar amb les idees i opinions de la ciutadania per tal de crear un municipi que s’adapte als veïns, però que al mateix temps també garantisca la protecció dels valors patrimonials, culturals i socials propis del nostre centre històric”. En aquest sentit, afegia que “creiem que els ciutadans tenen molt a dir i aquests processos participatius són un exemple més de la voluntat de la regidoria i de l’equip de govern.

Pel que fa a la jornada de dissabte Romero ha detallat que aquesta vegada són processos participatius diferents a peu de carrer com és un passeig en perspectiva inclusiva pels carrers de Vinaròs i un mapeig on els ciutadans podran participar d’una manera més lúdica, divertida i amena.

Cal destacar que s’ha habilitat una web (pepvinaros.particip.es) des d’on es pot fer el seguiment del procés de redacció d’aquest document i en la que es pot realitzar l’enquesta inicial de diagnosi. L’espai s’anirà actualitzant periòdicament amb el calendari d’activitats de participació previstes.

Article anteriorResultados del C.B. Gil Comes Vinaròs
Article següentPerformance visual per 1460 denúncies d’agressions sexuals