Inici COMARQUES BAIX MAESTRAT Jocs de Taula i Rol: Maestrazgos & Mazmorras al Gàmesis

Jocs de Taula i Rol: Maestrazgos & Mazmorras al Gàmesis

197

Per segon any consecutiu hem participat en el Gàmesis, la trobada més gran de videojocs del Maestrat, i de nou ha sigut tot un èxit. Aquesta volta com a novetat, canviant la ubicació a prop de l’entrada del Vinalab, on captàvem la curiositat de la gent que entrava, i vam augmentar el nombre de visitants respecte a l’any passat. També vam afegir com a novetat més jocs de taula i miniatures (X-wing i Unmatched) i com sempre van triomfar les clàssiques partides de rol, tant per a adults (la ja obligatòria de ‘la llamada de Cthulhu’), com per a xiquets.

Parlant de novetats, ja hem estrenat els divendres les Magic Nights, on es pot jugar al Magic: The Gathering en formate Commander i construït. Continuem provant jocs nous gràcies a l’extensa ludoteca que ja tenim al local de l’Associació.

Esperem continuar donant-vos novetats, gràcies als voluntaris, als jocs que ens van arribant i els nous jugadors que volen participar. Si voleu informar-vos sobre les activitats, escriviu un correu a maestrazgosymazmorras@gmail.com
No t’ho penses, vine! No cal ser soci per a jugar!