Inici BENICARLÓ Ja han començat les votacions dels pressupostos participatius

Ja han començat les votacions dels pressupostos participatius

569

El dilluns 15 de gener va començar el període de votació dels projectes que formaran part dels pressupostos participatius. Finalment, seran 12 les propostes que es votaran per a ser executades al llarg de 2018.

La Regidoria de Participació Ciutadana, a través de les taules de treball, ja ha enllestit els 12 projectes que es podran votar a partir de dilluns i fins al 31 de gener en el marc dels pressupostos participatius 2018. Els projectes, que es poden consultar de forma detallada al web Benicarló Participa, són els següents:

1. Accés a la Piscina Municipal adaptada per a persones invidents. Es preveu la construcció d’un mur o barreres per tal que les persones invidents puguen arribar a la piscina sense cap perill.

2. Instal·lar un ascensor aquàtic mòbil per a la Piscina Municipal per tal que les persones amb mobilitat reduïda puguen entrar i sortir tant de la piscina gran com de la menuda.

3. Instal·lació d’un bucle auditiu a la sala de premsa del Mucbe, Auditori Pedro Mercader, Magatzem de la Mar i Edific Gòtic per tal que les persones amb problemes auditius puguen escoltar la microfonia sense cap tipus de problema.

4. Col·locar bancs amb respatllers i reposa braços a l’avinguda del Papa Luna per tal que persones grans o amb discapacitat física puguen seure més còmodament sense tindre cap perill.

5. Instal·lar gronxadors per a xiquets i xiquetes de 0 a 2 anys en els parcs infantils ja existents.

6. Crear nous horts socials i urbans per a socialitzar i fomentar l’agricultura ecològica.

7. Millorar l’accessibilitat i la seguretat dels passos per a vianants per a persones amb mobilitat reduïda i invidents, millorar la seua senyalització i visibilitat nocturna.

8. Contractar un monitor per a persones amb discapacitat a la Piscina Municipal que puga reforçar el servei de cursets amb usuaris amb diversitat funcional.

9. Col·locar papereres i dispensadors de bosses per a recollir els excrements d’animals a la via pública.

10. Instal·lar un parc Street Walk Out/Calistenia/gent gran (parc d’exercici física amb barres o anelles) a l’avinguda del Papa Luna.

11. Instal·lar taules adaptades a l’ermita de Sant Gregori per a persones amb mobilitat reduïda.

12. Habilitar a la Piscina Municipal un vestidor amb espai suficient per tal que les persones amb discapacitat puguen dutxar-se en un espai segur i íntim.

Ja ha finalitzat el termini per a inscriure’s a la web per a la votació en línia, però pel que fa a la votació presencial, no caldrà inscripció prèvia.

Matins de 10h a 13h els dies 25, 26, 29, 30 i 31 (1a planta de l’Ajuntament de Benicarló).

Tardes de 18h-20h els dies 29, 30 i 31 (planta baixa de l’Ajuntament).

 

 

Article anterior(FotoGalería) Sant Sebastiá va omplir l’Ermita de Vinaròs
Article següentResultats CN Vinaròs