Inici BENICARLÓ Ja han començat les obres de reparació als carrers de Benicarló

Ja han començat les obres de reparació als carrers de Benicarló

440

Aquesta setmana han començat els treballs de reparació de desperfectes en la calçada en una desena de carrers de Benicarló. Després del Nadal s’iniciarà l’asfaltat en set carrers més.

Al llarg d’aquesta setmana, diversos carrers de Benicarló estaran en obres degut a l’inici dels treballs de reparació de trams concrets de la calçada. En concret, els treballs afectaran a una desena de carrers: carrer de Boters, carrer del Crist de la Mar, carrer del Puig de la Nau, carrer de Penyagolosa, carrer de Lluís Vives i carrer Abad Pere Boques. A més, també estan previstes actuacions en diverses interseccions: entre el carrer de Pius XII i el carrer d’Hernán Cortés, entre el carrer de Sant Telm i el carrer de Francisco Pizarro, entre el carrer del Sant Elm i el carrer del Comerç i entre el carrer d’Hernán Cortés i el carrer de Sant Telm, a més d’arreglar l’entrada del propi Grup Sant Telm.

Les actuacions se centraran en reparar els punts de l’asfalt que es troben en pitjors condicions, amb l’objectiu de millorar la circulació de vehicles i d’evitar que el deteriorament arribe al punt de fer intransitables les vies. Amb aquestes actuacions s’aconseguirà una millora en la capa de rodament que ajudarà a disminuir la possibilitat d’avaries, de sorolls i d’accidents, a més d’augmentar la seguretat vial.

Pel que fa a l’asfaltat complet de carrers, està previst que comence a partir del 8 de gener i afectarà al carrer dels Germans de les Escoles Cristianes, al carrer Doctor Ferrer, al carrer de Sant Silvestre, al carrer de Santa Maria, al carrer de Sant Isidre i a la rotonda del carrer de Boters amb l’avinguda Jacinto Benavente i a la rotonda del carrer Mossén Lajunta amb el passeig de Febrer Soriano. En aquest cas, les actuacions són més complexes perquè a banda de l’asfaltat complet, es realitzarà un fresat previ. Les obres està previst que estiguen finalitzades en tres setmanes des del seu començament.

L’empresa encarregada d’executar les obres és Becsa, amb un pressupost d’adjudicació de 19.999 euros, IVA inclòs, per als treballs de reparació, i 55.879 euros, IVA inclòs, per a l’asfaltat dels carrers.

Article anteriorBDM Cursos para desempleados
Article següentPeñíscola prepara su Campus de fútbol solidario