Inici BENICARLÓ Ja està obert el nou parc saludable de la plaça de la...

Ja està obert el nou parc saludable de la plaça de la Constitució

302

El nou espai d’oci està ubicat a la zona est de la plaça de la Constitució i compta amb aparells de gimnàstica, espai de jocs i gronxadors. El parc incorpora també elements per a persones amb discapacitat.

La Brigada d’Obres i Serveis ha finalitzat els treballs d’adequació del parc saludable de la plaça de la Constitució, un nou espai d’oci llargament reivindicat que completarà l’oferta de parcs infantils del centre de la ciutat.

El parc compta amb tres zones diferenciades: una dotada amb aparells biosaludables per a gent gran, una altra de jocs infantils i una última zona amb gronxadors per a xiquets i xiquetes de 0-3 anys, que inclou també un gronxador adaptat a les necessitats especials. Una de les novetats són els jocs de taula que (escacs i parxís) i una font d’aigua amb dos sortidors, per a què puguen beure persones amb discapacitat.

En els treballs, que s’han retardat respecte de les previsions inicials per la falta d’alguns materials, també s’ha inclòs la il·luminació de la zona i l’adequació del terra amb gespa.

Article anteriorActes oficials per denunciar la mort de la jove de Vinaròs
Article següentLa Diputación aprueba nuevas restauraciones en Vinaròs en su impulso al patrimonio como activo