Inici HEMEROTECA Ja a la venda el llibre “in itinere”, de Joaquim Arnau

Ja a la venda el llibre “in itinere”, de Joaquim Arnau

397

Ja està a la venda el llibre “in itinere”,
de Joaquim Arnau

“In itinere” és un recull d’articles de l’autor publicats a 7 Dies Actualitat Vinaròs a la seua columna “Tribuna Lliure”.

“Cada text, cada article porta una reflexió meditada, autèntica i personal, fruit de la profunda formació humanista del nostre autor. Reflexiona en veu alta i ho fa sempre amb el seny, la cordura i el sentit comú que el caracteritza. Sovint la deixa caure, com aquell qui no vol, amb agudesa, enginy i bon humor” . “En plena època de lectura ràpida, a cop de titular o de twuit, teniu a les vostres mans un llibre de lectura àgil i amena”.
(Joan Sanz, Professor)

“ ’In Itinere’ és part d’un camí, en aquest de caire individual, però compartit en el recull d’articles, cap a una societat assentada en uns valors que mereixin la pena, on les persones, el seu patiment i el seu creixement siguin el resultat de la força del seu pensament i esperit crític. Aquests haurien de ser fins irrenunciables com a societat, tot i que ens oblidem d’ells en massa ocasions”.
(Daniel Miravet, Economista)

“Joaquim Arnau és i serà sempre mestre, perquè no pot evitar corregir, polir, educar i cuidar tot el que l’envolta i això ho ‘projecta’ a la seua percepció, sempre des del punt de vista ètic de l’actualitat, la cultura i la política de la nostra societat. Aquesta visió és el que expressa a la seua columna de forma constant i d’aquesta manera enriqueix l’ànima del 7 Dies”
(Pablo Castell, Editor 7 Dies actualitat)