Inici VINARÒS IV Concurs d’Aparadors del Carnaval de Vinaròs

IV Concurs d’Aparadors del Carnaval de Vinaròs

133

La Comissió Organitzadora del Carnaval convoca el Quart Concurs d’Aparadors del Carnaval de Vinaròs, en la seua edició de 2024. Aquest esdeveniment anual que compta amb la col·laboració de la Regidoria de Comerç de la localitat, té com a objectiu principal contagiar l’esperit festiu del carnaval a tota la ciutadania i comerç de Vinaròs, a través de la creativitat i originalitat reflectida a la decoració dels establiments participants.

El motiu d’aquest concurs rau en la intenció que tots els establiments oberts al públic a la localitat de Vinaròs expressin el seu entusiasme pel carnaval mitjançant una decoració temàtica d’acord amb l’esdeveniment.

El concurs se centrarà a avaluar propostes creatives i originals en decoracions que s’alineïn amb la temàtica del Carnaval 2024, “L’Olimp dels Déus”, exigint la conclusió de les decoracions abans del 27 de gener. Per participar-hi, els establiments s’han d’inscriure abans del 24 de gener mitjançant un correu electrònic que inclogui detalls específics. Els premis consten de 600 euros per al primer lloc, 400 euros per al segon i 200 euros per al tercer, amb la presència del jurat a l’establiment guanyador per al lliurament de premis i la captura de fotografies per als mitjans de comunicació.

El Carnaval de Vinaròs convida tots els comerços a participar en aquesta festivitat tan especial i a compartir la màgia del carnaval a través dels seus aparadors.

Per a més informació, contacteu amb comunicacion@carnavaldevinaros.es de Vinaròs.