Inici COMARQUES Inici de curs 2020/2021 a Casa Nostra Espai Infantil

Inici de curs 2020/2021 a Casa Nostra Espai Infantil

1233

El nostre somni d’un espai infantil adaptat als infants i les famílies en un espai natural, acollidor i respectuós per fi ha començat.

Iniciarem el curs al setembre, realitzant a demanda de les famílies, un període d’adaptació per a crear un vincle afectiu amb els infants i la mare de dia. Les famílies van acompanyar als seus fills i filles durant aproximadament dues setmanes, segons la necessitat dels infants.

Durant aquest període, les famílies es quedaren al centre l’estona que consideraven necessària, pautada anteriorment amb Pau. Allí han pogut acompanyar i recolzar als infants en aquesta nova etapa de la seva vida, creant aquest vincle tan important i necessari, adaptant-se tant al nou espai com al grup d’iguals i adults. Les famílies venien a hores separades entre si, per no coincidir amb altres famílies, seguint les mesures recomanades de seguretat i salut i respectant en tot moment el seu espai i activitat.

Aquest mes de setembre, hem pogut gaudir tant del nostre espai exterior com de l’interior mitjançant diverses activitats preparades amb molta cura.

Estem molt contents de la rebuda del nostre projecte i veure la felicitat dels infants i les seves famílies en el dia a dia i agraïm moltíssim la confiança dipositada en Casa Nostra Espai Infantil. També sentim molt no poder atendre a totes les famílies que s’han interessat en el nostre espai, per estar la matrícula completa, i no han pogut compartir amb nosaltres aquest curs.

Així mateix, informem que l’horari de matí, de 9:00 a 13:00 està complet, però que hi ha places disponibles a partir de les 13:00 en qualsevol horari fins a les 18:00. Fins hi tot a hores soltes!

Continuem treballant per fer que els menuts i les famílies vinguin igual de contents cada dia i omplir d’alegria Casa Nostra.

Pots seguir les nostres activitats a través d’Instagram i en noves publicacions al 7 dies.