Inici BENICARLÓ Incorporaciò de 7 persones al l’Ajuntament de Benicarló

Incorporaciò de 7 persones al l’Ajuntament de Benicarló

195

L’alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles, acompanyada del regidor de Promoció Econòmica, Román Sánchez, i el regidor de Recursos Humans, Carlos Flos, ha donat la benvinguda a les set persones que, a partir de dilluns, començaran a treballar a l’Ajuntament en el marc del Pla d’Ocupació de la Diputació de Castelló.

D’una banda, s’han contractat dos auxiliars de museus per a donar suport en l’atenció en els diferents espais museístics de Benicarló. També s’han contractat dos tècnics superiors en Administració i Finances que duran a terme tasques de suport a les iniciatives d’ajudes al comerç i autònoms que es llançaran des de l’Àrea de Comerç i l’Agència de Desenvolupament i Ocupació Local (AODL).

Finalment, s’incorporaran també tres peons agropecuaris per a tasques de suport a la Brigada Municipal en la neteja de camins.

Xaro Miralles ha dit que «aquesta serà una bona oportunitat per a millorar la seua ocupabilitat» i ha assegurat que «ara més que mai hem d’apostar per la inserció de les persones amb dificultats per incorporar-se al mercat laboral», en referència a la crisi econòmica ocasionada per la pandèmia.

Entre els 7.546 euros de la Diputació i els 23.000 euros que ha aportat d’Ajuntament, es destinaran més de 31.000 euros a aquest programa d’ocupació que tindrà una durada de tres mesos.

Article anteriorCàlig presenta la programació cultural de les seues Festes Patronals 2020
Article següent31 de juliol a Vinaròs i canvi de temps