Inici ALTRES NOTICIES IAM tanca el 2n Festival Vinaròs Arts Escèniques

IAM tanca el 2n Festival Vinaròs Arts Escèniques

250

 

Dins de l’event anomenat ‘eufònic’, amb espectacles multidisciplinaris de cos, veu i paraula, en els Jardins de San Francesc es va celebrar l’espectacle IAM aquest diumenge 22, tancant així el 2n Festival Vinaròs Arts Escèniques.

 

Aquest event va en ruta per poblacions com Sant Carles de la Ràpita, Tortosa, Batea, Cervera del Maestre, Roquetes, Ulldecona i Vinaròs.

En la intersecció de disciplines, el pianista Carles Viarnès i la ballarina Glòria Ros van estrenar a Vinaròs “Iam”, un espectacle on el piano de mitja cua interactuava amb la dansa contemporània.

 

 

Fotos: Julián Zaragozà

Anna Fibla, regidora de Cultura i Patrimoni de Vinaròs ha valorat molt positivament el II Festival Vinaròs Arts Escèniques amb una excel·lent resposta per part del públic, destacant que “milers de persones han gaudit d’obres de gran qualitat interpretativa, que durant el mes de juliol, han convertit Vinaròs en el referent cultural de la comarca”. Finalitzava agraint al públic vinarossenc la seua excel·lent resposta que ha fet possible celebrar un any més aquest esdeveniment.

Article anteriorIntens inici de Festes de Benicarló 2021
Article següent‘Les Camaraes’ actuarà al Vinaròs Arena el diumenge 5 de setembre