Inici VINARÒS Homenatge a Carles Santos

Homenatge a Carles Santos

743

 

El pianista i compositor Carles Santos (Vinaròs, 1940-2017) va morir el 4 de desembre passat, però la seva empremta és tan profunda que segueix present entre el públic i els artistes amb qui va treballar. Per este motiu, com a homenatge al compositor, durant els dies 28, 29 i 30 de setembre es duran a terme una sèrie d’actes a la ciutat de Vinaròs per commemorar la seva vida artística.

El 28 de setembre als 22:30h tindrà lloc, a la Plaça de Bous de Vinaròs, l’esdeveniment Santos Emplaçat. Un concert homenatge on la Societat La Alianza interpretarà diverses peces de la vida musical de Carles Santos. Així s’ha anunciat en una roda de premsa on van participar Marc Albella, Regidor de Cultura, Festes, Tradicions i Joventut, Nati Romeu, coordinadora de la Fundació Caixa Vinaròs i Jose Ramón Renovell, director de la Societat Musical La Alianza i José Córdoba, creador del cartell d’activitats.

El programa estarà dividit en parts diferents de la seva obra Belmonte, el pasdoble Sevilla i l’Alè Vinarossenc. També hi participaran en l’acte l’actor Pepe Cortés i el ballarí Toni Jodar. L’entrada a l’espectacle, tant musical, com audiovisual, és gratuïta, podent-se sol·licitar 2 entrades, com a màxim per persona, a l’Oficina d’Informació de Turisme a partir del 21 de setembre.

Col·laboren: UJI, Generalitat Valenciana, Fundació Caixa Vinaròs, Societat Musical La Alianza i Ajuntament de Vinaròs.

Article anteriorEl “pantano” d’Ulldecona continua buit
Article següentPeñíscola Summer festival