Inici PREMSA VALENCIANA Handbol Vinaròs: intens i bon cap de setmana

Handbol Vinaròs: intens i bon cap de setmana

296

Bon “finde” per els equips del club, el primer en jugar, el infantil va donar la cara fron el segon classificat, després el cadete va fer un partidass per guanyar al segon classificat i acabar tercer de manera molt brillant i tenint al canareu Joan Rafa com a màxim golejador del grup en 108 gols en 10 partits. I demanar a crits muntar al juvenil per continuar la seva progressió. Per altra banda i en més problemes dels que pareixia al principi del partit els sèniors del Farmateca van patir per doblegar al Onda en un mal i emocionant partit.

– Infantil preferent nord 1

CBM Vinaròs.    8 –   Llunars Jardinería Nules. 19

CBM Vinaròs: Aitana, David(4), Eric, Ewen, Ivan(1), Minerva, Ibai(1) i Alexis(2).

Partit final de primera fase de grups i resultat esperat en un altre partit per anar aprenent i formar-se com a jugadors. El nostre infantil va perdre molts balons per la inseguretat dels xiquets i xiquetes que el formen. El partit de seguida es va decantar del costat visitant i els nostres volien córrer massa i això encara els feia donar més ventatja als contraris.

Ànims i a seguir entrenant que hi ha bons elements per treure un bon equip.

-Cadet preferent nord 1

C.Bm. Vinaròs.     36  –  Handbol Nules.     25

CBM Vinaròs: Amare, Néstor, Martín (5), Juanpe(1), Unai(3), Biel(7), Sergio(1), Carlos(1) i Rafa(16).

Gran partit dels locals en el Pavelló Municipal de Vinaròs, on s’ha passat per sobre dels visitants.

Una primera part  disputada, la qual els rogets han oferit un atac on la mobilitat ha desestabilitzat al rival. Tot això, unit a una defensa agresiva, ha propiciat que s’agafés un avantatge de tres gols a la fi de la primera part.

La segona part ha sigut un mal son per al de Nules, ja que els nostres han executat magistralment tot l’assajat durant la setmana.

I a les postres, escombrant al rival de la pista, amb una diferència d’11 gols al final del partit.

Donar l’enhorabona al treball realitzat, i dir-los que estem orgullosos de com han afrontat l’encontre d’avui.

Hi ha de prosseguir amb l’aprenentatge i continuar amb la mateixa dinàmina.

Força Cadets!!!!!

– Senior 1 auton nord 3

Castell d’Onda.  21   –    Farmateca C.Bm. Vinaròs.  23

CBM Vinaròs: Carlos, Marc, Nahuel(4), Max(9), Cristian(1), Jaime(2), Serrano(2), Rubén, Jesús, Iker(1), Quim, Ian, Martín (3) i Joan(1).

Partit complicat com tots els que queden degut a les lesions que al igual que el any passat es van cebat en contra del Farmateca. Costarà molt acabar al cap damunt de la classificació, però la sort és que la majoria dels partits que queden es juguen al Llagostí Arena i els nostres a casa són molt forts. Abans de parlar del partit volíem fer un reconeixement especial per a Ruben Eulogi Albella, jugador que fa tots els sacrificis per complir als entrenos i als partits i que a més a més surt de una trencada de lligaments. Dissabte va ser un clar exemple de la entrega de Cadí tots els integrants de l’equip, després de treballar de matí, va anar a jugar la primera part i després va tornar a la faena. Menys mal perquè en totes les baixes de primeres línies que tenim, el bo de Ruben va estar amb el equip.

El partit va ser una copia del partit del l’any passat que va llevar el títol de lliga als nostres a falta de 6 segons. Està vegada anàvem en la lliçó apresa i en els minuts finals es va portar una renda suficient per acabar amb els dos punts. El Farmateca va sortir desmelenat i als 20 min. manava en un clar 5-10. La gran defensa, junt a Carlos a la porteria i un Max que feia el que volia en atac, donava peu a pensar en una victòria còmoda.

Però el final de la primera part va ser desastrós, les torres de la defensa es van fer menudes, l’atac no podia marcar i els de casa van acabar perdent de 2.

La segona part va estar Igualada al marcador fins al 19-19 a falta de 5 minuts. Els rogets no estaven a gust i el Onda es creixia i feia perillar el partit. El partit va ser roin, en moltes pèrdues de baló per part dels dos equips i en molts nervis als jugadors, sobretot els nostres als que els podia la pressió. La sort va ser que el Farmateca va aprofitar dos fallos dels locals i va agarrar  3 gols després.del 19-19 i es va poder acabar en tranquilitat.

Ara dissabte de vesprada ens visita el Buñol, un dels gallitos per a una altra final.