Inici VINARÒS (Galeria) Sergi Castell, campió d’Espanya en 1500 metres lliures de natació adaptada

191

El nadador vinarossenc va aconseguir també 2 medalles de plata en 200 i 400 metres lliures

Sergi Castell del Club Natació Castàlia va aconseguir la medalla d’or en la prova de 1500 metres lliures del Campionat d’Espanya FEDDI de natació adaptada que es va celebrar del 29 de febrer al 3 de març a Màlaga, en la coneguda piscina Inacua, amb un gran temps de 18’52.

Sergi va dominar la prova de principi a fi amb gran autoritat, apropant-se al rècord de la prova. Li va dedicar l’or mostrant una foto al podi, al seu iaio Manuel que va faltar el passat 5 de febrer.

Sergi també va aconseguir la medalla de plata en la prova de 200 metres lliures i també medalla de plata en 400 metres lliures, prova en la qual, després d’una gran carrera, no va poder aconseguir l’or per només 27 centèsimes. En 100 metres braça, Sergi va arribar en quarta posició.

A més de Sergi Castell,  va participar en aquest campionat el tambe vinarossenc Jordi Ribera, que va conseguir  marca minima en 50 metres braça  per participar en el campionat IPC de clubs a Terrassa.