Inici BENICARLÓ (Galería) Actes Centrals de la Festa Carxofa 2019

(Galería) Actes Centrals de la Festa Carxofa 2019

613

Dissabte 26, els actes centrals de la XXVI Festa de la Carxofa van girar entorn diverses activitats.

El primer va ser la IV Fira de Productes Gastronòmics de Proximitat, que inauguraven la Reina i les Dames de les Festes de la ciutat acompanyades per l’alcaldessa Xaro Miralles i membres de la corporació, i que va comptar amb actes com la demostració de cocteleria del guardonat Toni Cortés i, al mateix, mostres de ball tradicional a càrrec de l’Associació Fartabelitres.

El showcooking que van oferir els televisius germans Torres, també va congregar un gran nombre de curiosos i amants de la cuina i la carxofa a l’envelat de la plaça Constitució. Amb bona dosi d’humor, bon fer als fogos i amor pel producte, sobretot per la carxofa amb Denominació d’Origen, els bessons van preparar diversos plats amb l’hortalissa benicarlanda com a protagonista que van poder provar l’alcaldessa, la presidenta i una membre de l’Associació de Dones Llauradores, el regidor d’Agricultura i diversos presents escollits entre el públic.

Ja a la tarde, la torrà de carxofes va servir més de 3.000 kilos de carxofes torrades en un acte que ja és un dels més populars de la Festa, i que congrega un major nombre d’adeptes.

No us perdeu el especial 7dies actualitat de Benicarló en reportatge exclusiu i fotos inèdites.