Inici BENICARLÓ (FotoGalería) Comiat de les FM de 2018 i entrega de bandes a...

(FotoGalería) Comiat de les FM de 2018 i entrega de bandes a FM i Corts d’Honor 2019

487

L’Auditori Pedro Mercader acollia aquest dissabte, 15 de setembre, l’acte d’entrega de bandes a les Falleres Majors de 2019, Clara Esteller i la xiqueta Claudia Verge i les seues Corts d’Honor. Prèviament, eren rebudes les Falleres Majors de 2018 i les seues Corts. Nagore i Maria s’acomiadaven amb un emotiu discurs dels seus càrrecs, després de quasi un any sent les protagonistes de la festa fallera benicarlanda.

Durant l’acte, on es van presentar les noves incorporacions a la Junta Local Fallera, es va donar a conéixer també els noms dels mantenidors dels actes d’exaltació d’ambues màximes representants, que es duran a terme l’1 de desembre. Eva Vicent Marcoval serà la mantenidora de la Fallera Major Infantil 2019, mentre que Josvi Arnau Tomás, oficiarà de mantenidor de la Fallera Major 2019.

Les paraules del president de la JLF, Fede Guimerà, i l’alcadessa de Benicarló, Xaro Miralles, posaven el punt i final a l’acte, on es va presentar públicament el cartell anunciador de la festa per al proper any, obra de Fernando Foix i José Ávila.

Article anteriorPeñíscola encara la recta final de sus fiestas patronales
Article següent(Avanç) Camela triomfa a Peñíscola