Inici COMARQUES (Fotogalería) Càlig viu un intens segon dia de Festes Patronals

(Fotogalería) Càlig viu un intens segon dia de Festes Patronals

593

Tirada, dibuix infantil, paelles, futbol i danses són només alguns dels actes més destacats de la jornada

Dissabte 4 al matí, els més menuts van gaudir del Dia del Dibuix Popular Infantil, organitzat per l’AMPA del col·legi públic Felicinda Collell i l’Associació de maternitat i criança “Les Ametletes”. I els caçadors recuperaven una cita tradicional de festes: la tirada mixta a la guatlla i al plat al Camp Municipal de Tir ”La Baseta” de Benicarló. Lucas Navarro va er el guanyador de la prova, mentre que Ángel Luján va ser el segon classificat i Javier Llopis, el tercer. Vicente Sanz va rebre un detall per ser el tirador més veterà, i Javier Cuartero, el més jove.

Dissabte al migdia, la Unió Jove de Càlig va organitzar les multitudinàries paelles, que van cuinar les colles a la zona habilitada a les pistes del Centre de Cultura. Per la vesprada, el Camp Municipal Ferreres-Arayo va viure una jornada de futbol molt especial: primer, un amistós entre el Càlig CF i el CD Benicarló, i després, un partit entre els veterans del Càlig CF. Les Reines i Dames acompanyaren a joves i futbolistes durant la jornada, fent el tir d’honor en el partit contra el Benicarló.

La plaça Ramon i Cajal acollia a les vuit de la vesprada la VII Dansada Popular organitzada per la Colla de Dansaires de Càlig, amb la col·laboració de l’Agrupació Musical Vila de Càlig. Desenes de calijons es van vestir a l’antiga, amb les vestimentes tradicionals de Càlig, per tal de donar bona mostra dels balls més típics de la població i la comarca. Reines i Corts d’Honor també van participar de la ballada, així com l’alcaldessa Ernestina Borràs, en una tarde molt calorosa però que posava el fermall d’or al segon dia de Festes.

 

Article anteriorBenicarló va rebre la familia gegantera
Article següentGimnastas del Mabel Benicarló al mundial de Bulgaria