Inici COMARQUES BAIX MAESTRAT Forum Connecta Labora de Càlig reuneix més de 750 participants

Forum Connecta Labora de Càlig reuneix més de 750 participants

253

La població ha acollit amb èxit la iniciativa, que ha congregat nombroses empreses, serveis d’ocupació autonòmics i locals, institucions públiques i demandants de treball al Centre Cultural de la població.

El Fòrum Connecta Labora ha engegat este matí amb la inauguració de la iniciativa per part d’Enric Nomdedéu, secretari autonòmic d’Ocupació i director general del Servei Valencià d’Ocupació i Formació (Labora), impulsor d’este esdeveniment junt amb el Pacte Territorial per l’Ocupació Maestrat Litoral.

A l’acte també han participat Enrique Orero, coordinador d’Obsedi Maestrat, i l’alcaldessa de Càlig, Ernestina Borràs, qui ha fet una valoració “molt positiva d’esta iniciativa, per a nosaltres ha sigut tota una fita poder organitzar el Fòrum i ha estat tot un èxit de participació, estem molt satisfets”.

El Fòrum s’ha convertit en punt de trobada per empreses, institucions públiques i privades i demandants d’ocupació, amb una àmplia oferta de llocs de treball i entrevistes personalitzades. Però també ha tingut espai la formació i l’aprenentatge, amb la programació de tallers pràctics que han tractat de facilitar als interessats la cerca activa de treball, a l’hora que s’han apropat a la ciutadania els serveis per a l’ocupació que ofereixen les administracions públiques valencianes.

Durant tot el matí, més de 750 participants han pogut visitar els estands de les més de 15 empreses del territori que han acudit a la cita, i també amb els taulells informatius de consistoris de les poblacions que conformen el Pacte Territorial, i que són Vinaròs, Benicarló, Peníscola, Alcalà de Xivert/Alcossebre, Santa Magdalena de Polpís i Sant Rafael del Riu, junt amb Càlig.

Després de la inauguració, s’han iniciat tallers com “Eines per a conèixer les teues fortaleses professionals”, “Simulació d’entrevista de treball” o “Fest el teu CV i carta de presentació”, així com les entrevistes de treball amb els inscrits i la taula redona “Les ocupacions del futur”. Els tallers, xerrades i sessions s’han succeït fins al migdia, quan la directora de l’Espai Labora Vinaròs, Teresa Orts, ha clausurat l’esdeveniment.