Inici VINARÒS Finalitzen els Tallers de Prevenció de l’Abús a les Noves Tecnologies

Finalitzen els Tallers de Prevenció de l’Abús a les Noves Tecnologies

411
Durant el segon i tercer trimestre d’aquest curs escolar, la Unitat de Prevenció Comunitària en Conductes Addictives (UPCCA) ha implantat el programa “Prevtec 3.1” en els centres de la localitat. El programa dirigit a 2n,3r i 4t de l’ESO ha comptat amb la participació de més de 550 alumnes.Els objectius del programa són informar sobre les addiccions tecnològiques (mòbil, Internet i videojocs), sensibilitzar sobre les conseqüències negatives de l’addicció i entrenar en les habilitats necessàries per a prevenir aquests problemes addictius.

Aquesta intervenció preventiva s’uneix a la realitzada durant el primer trimestre als alumnes de Batxillerat i FP bàsica en relació a la prevenció dels jocs d’atzar amb la impartició del programa “Ludens”.

Amb la implantació de tots dos programes es pretén que els més joves tinguen una relació sana amb el seu telèfon mòbil, les xarxes socials i videojocs i que tinguen coneixement sobre la problemàtica que pot derivar dels jocs d’atzar (sobretot a nivell online) i d’aquesta manera evitar problemes addictius en el futur.