Inici COMARQUES BAIX MAESTRAT Finalitzada l’adequació de la sala noble de la Torre de Càlig

Finalitzada l’adequació de la sala noble de la Torre de Càlig

303

L’espai acollirà presentacions d’exposicions, conferències i altres activitats complementàries.

L’Ajuntament de Càlig ha finalitzat recentment l’adequació de la sala noble de la Torre de Càlig, uns treballs que suposen la posada en valor d’aquest magnífic recurs turístic del Conjunt de la Torre de Càlig com a equipament cultural i turístic. Aquest avanç suposa un pas més en el procés de Museïtzació del Conjunt de la Torre de Càlig dins de la fase final de restauració.

L’actuació s’ha dut a terme a través d’una subvenció de l’Agència Valenciana de Turisme, emmarcada en el programa destinat a millorar la competitivitat dels recursos turístics de la Comunitat Valenciana. La inversió ha sigut de 7.795,52 euros i la subvenció ha cobert el 65% de la despesa. La sala noble de la Torre de Càlig serà escenari de presentacions d’exposicions, conferències i altres activitats complementàries a la museïtzació de l’espai, que posaran el valor el recurs cultural i turístic i la pròpia destinació perquè siga visitable durant tot l’any.

Ara, el consistori calijó continuarà treballant per a avançar cap a la finalització de la restauració i posada en valor del Conjunt de la Torre de Càlig (BIC), restituint el pont que comunicava la Torre amb la casa del jutjat que es pretén adequar per a l’obertura de la Tourist Info, convertint així aquest recurs en el centre de recepció de visitants i interpretació del patrimoni cultural i etnogràfic de la població sobre el qual es podrà desenvolupar el producte turístic cultural de Càlig.

Article anteriorMuntatge de la pista de gel a Vinaros per a Nadal 2020
Article següentBenicarló regularà la utilització agrícola de fangs