Inici COMARQUES Fi del torneig fútbol sala Càlig

Fi del torneig fútbol sala Càlig

409

Càlig va viure anit la cloenda del VII Torneig de Futbol Sala, una cita organitzada pel Càlig CF i per l’Ajuntament, que enguany ha comptat amb una excepcional participació d’equips i una notable afluència de públic durant els partits que s’han celebrat durant les nits estiuenques. Veïns i visitants s’han apropat per gaudir de l’esport a Càlig des del passat 25 de juny fins ahir divendres, quan es va celebrar la final i el partit que dirimia el 3r i 4t classificat.

El torneig s’iniciava amb el sorteig per constituir els dos grups en el qual han participat 11 equips provinents de la població i de tota la comarca. Els quatre millors equips van passar a la fase final, que s’ha disputat esta setmana. El vencedor del VII Torneig ha estat ‘Peluquería María José’, que s’ha fet amb un premi en metàl·lic de 600 euros. El segon classificat ha estat ‘Els Buitres’, amb una recompensa de 400 euros. El tercer guanyador, que ha aconseguit un premi de 250 euros, ha estat ‘Eurofuel’. El quart classificat ha estat ‘Bar El Casal/Ferretería Lleixà’. A més, també es van atorgar els trofeus a millor porter, que va ser pel jugador Casta de ‘Peluquería María José’, i de màxim golejador, per a Guillem de l’equip ‘Eurofuel’.

El regidor d’Esports, Marcel González, es mostrava molt satisfet per l’èxit del torneig i assegurava que “s’ha convertit en una cita important durant els estius al nostre poble, reuneix a aficionats i jugadors d’altres pobles de la comarca i aporta un gran ambient a la població durant les nits d’estiu”. L’edil va felicitar tots els participants per la seua esportivitat i fair play, i el companyerisme que ha regnat durant tota la competició. “Els animem ja a que participen el torneig de l’any vinent”, ha apuntat González.

Article anteriorVinaròs comença la campanya per als establiments locals
Article següentXaro Miralles es reuneix amb la direcció territorial de Educació