Inici PEÑÍSCOLA Festes de Peníscola: Proclamació de Isabel Marqués i la seva Cort d’Honor

Festes de Peníscola: Proclamació de Isabel Marqués i la seva Cort d’Honor

987

Isabel Marqués va ser proclamada anit Reina de les Festes de Peníscola 2023 en un emotiu i solemne acte celebrat al Parc d’Artilleria. La jove va rebre el testimoni de la Reina de les Festes Patronals 2022, Rocío González.

Peníscola es va reunir per a proclamar a la seva Reina, Dames i Cavaller de la ciutat. En finalitzar, els veïns i veïnes de Peníscola van rendir homenatge als nous representants dels festejos amb un ball de gala, després de la coronació, amb el qual van inaugurar els dies dedicats a la seva patrona, la Verge de l’Ermitana.

La Mantenidora de les Festes, Meritxell Gellida, pediatra en el centre de salut del municipi, va dedicar unes emotives paraules als allí presents i va rebre un detall institucional per part de l’alcalde, Andrés Martínez, que va lloar la seva extraordinària dedicació a les famílies i la salut dels petits i petites en la localitat.

Des d’ahir, són 10 joves els qui conformen la Cort d’Honor i que acompanyaran a la Reina durant tots els actes dels festejos. Són Patxi Algado, representant al ACD Peníscola; Ana Simó, a la Penya Espardenya; Victoria Samaniego, de l’Associació de Bombos i Tabals;
Isabel Marqués Guzmán, en representació de la Associació Musical Verge de l’Ermitana; Alexandra Neag del Centre Cultural Andalús i María Sánchez Dama de la Penya en Almívar. Quant a la Cort d’Honor infantil, la formen Jimena, Kiara, Rut i Rebeca.

Martínez no va poder amagar la seva emoció per ser amfitrió en una nit tan màgica, després d’un any molt especial, en el qual s’ha pogut recuperar l’agenda festiva al complet.

Martínez va agrair el suport i la labor que realitzen la Comissió de Festes, Comissió Taurina, Coordinadora de Penyes i totes les entitats locals que fan possible la celebració dels festejos, així com al regidor de Festes, Ramón Simó, per l’organització i gestió dels esperats actes. La seva felicitació especial va ser, com no podia ser d’una altra manera, per a Isabel, que representava a la Casa d’Andalusia de Peníscola i és ja des d’avui, la protagonista d’aquests festejos.

Fotos: Julián Zaragozà