Inici COMARQUES Feria de Abril a Vinaròs amb la “Feria i Olé”

Feria de Abril a Vinaròs amb la “Feria i Olé”

540

La pèrgola del passeig marítim es convertirà durant el cap de setmana en un petit recinte firal, obert a tot el públic, amb actuacions de música i menjar típic andalús.

La Regidoria de Festes i l’Associació de Pubs s’han unit per crear una nova oferta d’oci a la localitat, en aquest cas, la “Feria i Olé” que durant aquest cap de setmana ens aproparà la cultura andalusa. Menjar típic, actuacions de flamenc, rumba i les tradicionals sevillanes formaran part de la variada programació que comença divendres.

El regidor de Cultura i Festes, Marc Albella, ha destacat que “després de l’èxit d’iniciatives com “El Pati del Mercat” i “Novembrefest” s’ha decidit apostar de nou per aquest tipus d’oci de tarde per ajudar a dinamitzar el municipi i fer que Vinaròs torne a ser una ciutat referent a la comarca pel que fa a l’oferta d’entreteniment”.

Per la seva banda, el representant de l’Associació de Pubs, Víctor Garcia, ha detallat que la programació començarà demà divendres amb l’encesa de llums al recinte de la “Feria i Olé” que s’ha muntat a la pèrgola del passeig marítim. Durant el cap de setmana es comptarà amb actuacions musicals de grups com EL NIDO de los Pajarracos, El Taranto o Punt i a part. D’altra banda, també es podrà gaudir de bon menjar andalús, així com de les tradicionals copes de rebujito i fino.

Garcia agraïa la col·laboració de l’Ajuntament per fer possible l’organització de “Feria i Olé” i convidava als veïns a apropar-se fins al recinte firal per gaudir d’un cap de setmana d’oci, on la cultura andalusa serà la principal protagonista.

Article anteriorTot a punt per a la VIII Fira de Sant Vicent i Dolços Tradicionals de Càlig
Article següentPremis de la Festa de l’Esport Vinarossenc