Inici COMARQUES BAIX MAESTRAT Exposició Anual Col·lectiva Estiu 2022 – Cervera del Maestrat Art Contemporani

Exposició Anual Col·lectiva Estiu 2022 – Cervera del Maestrat Art Contemporani

221
expo casadeldragon 08 2022 es – desouza gallery

“Veuen a casa”

En associació amb “El Mundo Unido en Cervera del Maestre” i el suport de l’alcalde Adolfo Sanmartín, la Galeria De Souza en col·laboració amb la residència d’artistes CASAdelDRAGON, es complau a presentar la tercera exposició anual d’estiu que mostra una selecció d’obres de vuit artistes europeus, amb seu a la Comunitat Valenciana.

Les obres estaran exposades en la galeria CASAdelDRAGON, Cervera del Maestre, del 6 d’agost al 2 de setembre.

En el programa es presentaran artistes emergents i establerts de nacionalitats espanyola, alemanya, italiana i britànica, incloses Sonia Domenech, Sandi Goodwin, J. Kesin, Geanina Miler, Maria Garcia, Francesca Ricci, Dagmar Schulz i Sibylle Werkmeister.

Les seues obres transmeten una diversa selecció d’estils i mitjans artístics.

L’obra de Domenech s’emmarca dins del simbolisme abstracte. El seu recorregut artístic la va portar al cercle com a símbol universal. La trobada entre la filosofia estètica del discurs occidental i oriental ha influït en els seus conceptes i estil com a artista.

Goodwin té obra de variats estils. Utilitza una barreja d’acrílic, aquarel·la, tintes i olis, i pintures sobre llenç i teles. Els seus punts forts provenen del seu amor pel color i la textura.

Kesín crea representacions de la seva percepció sobre diferents temes. Aquests van des de l’autobiogràfic fins als temes d’actualitat. Mitjançant un procés d’estratificació combinat amb abstracció associativa, expressa diferents aspectes dels seus temes de manera seqüencial.

Les obres de Miler mostren una tècnica i composició úniques, fusionant espais, compartimentats pel color i el dibuix atapeït. Tot està plasmat de manera esquemàtica, però sense interrupcions, buscant l’essencial en un diàleg romàntic, profund i dens.

El treball de Ricci sovint es basa en projectes i també es relaciona amb altres camps d’expressió i disciplines, com la paraula escrita, la fotografia, la imatge cinematogràfica i la música. Les obres exposades formen un projecte compost i en curs basat en la semiologia urbana i el concepte junguiano de l’inconscient col·lectiu.

Werkmeister pot mirar cap endarrere en una llarga carrera com a artista amb un cos de treball creatiu d’autoconstrucció. Els seus grans i audaces pintures abstractes es creen principalment amb acrílics i pastissos a l’oli. Ha rebut reconeixements nacionals i internacionals.

La Galeria De Souza té com a objectiu promoure l’art modern contemporani de diversos estils i mitjans, amb un enfocament particular en els problemes socials i ambientals, inclosa la comunitat local i l’hàbitat. Opera en associació amb la residència d’artistes CASAdelDRAGON i la xarxa europea d’art EL-DRAC, establerta en 2007.

L’associació “El Mundo Unit a Cervera del Maestrat” es va fundar a l’agost de 2019 en benefici dels ciutadans dels diferents països que viuen en el municipi.

Article anteriorFotodenuncia Vinaròs: El túnel del passeig marítim sense llum
Article següentVinaròs: el carrer de Sant Gregori ja ofereix nova imatge