Inici COMARQUES BAIX MAESTRAT Èxit en la presentació del llibre ‘Daniel Chillida Ballester: un tallista del...

Èxit en la presentació del llibre ‘Daniel Chillida Ballester: un tallista del Maestrat’ de Joaquim Sorlí

97

Editat per Antinea i amb la col·laboració de l’ajuntament de Cervera dissabte 25 es va celebrar la presentació de “Daniel Chillida Ballester: un tallista del Maestrat”, la biografia i catàleg de l’obra de l’artista cerverí per Josep Joaquim Sorlí Moliner.

L’acte va comptar amb veïns, familiars i amics i la presència i parlament d’Adolf Sanmartín, alcalde de la localitat, Anna Maria la filla del autografiat , que va parlar en nom de la família (i de les altres dos germanes, Vicentica i Mª Teresa), Pablo Castell, editor d’Antinea i el propi autor Joaquim Sorlí.

Sorlí va agraïr a la familia Chillida l’ajuda prestada, assenyalant la dificultad de’identificar i localitzar l’obra de l’artista, en no estar firmada en moltes ocasions. També va destacar no sols el talent tallista d’aquest, sino també com a dibuixant i publicista per la qualitat dels seus esboços.

El tallista és autor d’una seixantena de retaules i una trentena d’altres obres per la celebració de la religió cristiana, així com una infinitat d’obres de talla pel turisme: quadres, taules, escriptoris, menjadors, taquillons i un llarg etcètera, especialment per estrangers: alemanys, francesos, suïssos o anglesos, principalment.

 

El llibre es pot adquirir a l’ajuntament de Cervera, a la llibreria Els Diaris, o al següent enllaç: https://editorialantinea.com/antineawp/daniel-chillida-un-tallista-del-maestrat/

 

 

Article anteriorBNI Maestrat: doce empresarios de la comarca ya han facturado un millón de euros gracias al networking de calidad
Article següentFinalitzen a Peníscola les obres de millora del paviment en l’Ullal