Inici COMARQUES BAIX MAESTRAT Èxit de participació en el curs de Cures a persones majors dependents...

Èxit de participació en el curs de Cures a persones majors dependents a Càlig

110

El curs està organitzat per el “Pacte Territorial Castelló Nord”, els eixos principals del qual són la formació i l’ocupació.

Des d’ahir, 22 de novembre, i fins al dilluns 29 de novembre es realitza en el Centre de Cultura de Càlig el curs de Cures a persones majors dependents organitzat per el “Pacte territorial per l’Ocupació Castelló Nord”.

El curs està dirigit a empleats, autònoms, emprenedors i aturats. Ha tingut una gran acceptació amb un total de 14 inscrits, els quals provenen de diferents localitats pertanyents al Pacte, com són Sant Mateu, Canet lo Roig, Xert, Rossell i Càlig.

Després de detectar la necessitat de treballadors formats en aquest camp, el “Pacte Castelló Nord” ofereix aquesta formació adaptada a les necessitats del territori amb la condició de formar especialistes en aquells sectors més sol·licitats i millorar la seua competitivitat. És la segona vegada que Càlig acull el curs de Cures a persones majors dependents. En la seua primera edició va estar organitzat per l’Ajuntament i també va comptar amb un gran èxit de participació ciutadana. Ernestina Borràs, alcaldessa de la localitat, ha manifestat que per a l’Ajuntament és fonamental seguir potenciant aquest tipus d’activitats i tallers enfocats al foment de l’ocupació.
Amb la condició de fomentar la millora de l’ocupabilitat, des del “Pacte Castelló Nord” aposten per l’adaptació a les noves demandes laborals i l’actualització dels treballadors. Per aquest motiu un dels seus eixos principals és la formació ja que és un factor determinant per a l’ocupació.

A través d’accions formatives aconsegueixen garantir un major rendiment en el lloc de treball competint així des de la gestió del coneixement. D’altra banda, una formació fonamental afavoreix l’autoestima, motivació i confiança del treballador oferint-li competències molt valuoses en entorns canviants com el que ens trobem actualment.

Article anteriorEl pàrquing gran de l’Hospital Comarcal de Vinaròs es queda menut
Article següentSurt a licitació el nou contracte per a la neteja viària i la recollida de residus de Benicarló