Inici BENICARLÓ Èxit d’acollida de les Jornades de Prevenció de l’Assetjament i el Ciberassetjament...

Èxit d’acollida de les Jornades de Prevenció de l’Assetjament i el Ciberassetjament Escolar de Benicarló

268

Més de 80 persones, entre alumnes, famílies i docents, participaran entre avui i demà en les Jornades de Prevenció i Intervenció de l’Assetjament i Ciberassetjament Escolar que han organitzat les regidories de Serveis Socials i Polítiques Inclusives i Educació amb l’objectiu d’aportar coneixements, bones pràctiques i experiències que contribuïsquen a erradicar l’assetjament en l’àmbit escolar en tots els seus formats.

Les jornades parteixen d’un plantejament positiu que s’ha plasmat en el lema «Te’n pots sortir!» i comptaran al llarg dels dos dies amb experts de tots els àmbits: professionals de l’àmbit de la inspecció i la orientació educativa, experts en l’ús de noves tecnologies i xarxes socials i també representants de les associacions de mares i pares.

El programa també inclou una experiència socioeducativa a través de la representació de l’obra ‘Per què a mi’, de la companyia Teatre de Caixó, i les experiències d’èxit dels centres IES Alfred Ayza de Peníscola i IES Ramón Cid de Benicarló. El punt i final el posaran demà divendres els representants del Consell Municipal d’Infància i Adolescència.