Inici PREMSA VALENCIANA Esther Querol presenta nou disc a Vinaròs

Esther Querol presenta nou disc a Vinaròs

666

Diumenge 18 s’ha presentat a l’auditori Ayguals d’Izco en Vinaròs, el disc ‘Les teues Ales’ d’Esther Querol, en un petit concert on l’artista va donar les gràcies a l’ajuntament de Vinaròs, regidoria de Cultura i els assistents pel suport que donaven en la seua assistència, a un món de la cultura molt afectat per la pandèmia.

Amb un aforament restringit i sempre marcat per les normes de seguretat enfront de la pandèmia, la jove artista vinarossenca va conformar amb la seua actuació en directe un ambient íntim entre amics, familiars i fans, on aquest van gaudir de la frescor i sentiment de la seua veu i on l’artista es va deixar la pell a l’escenari.

No us perdeu reportatge exclusiu i entrevista el proper número de la revista 7dies actualitat de Vinaròs, proper divendres al teu quiosc.

Puede ser una imagen de una persona y texto que dice "VINARÒS CONCERTS PROGRAMA CULTURAL DE PRIMAVERA 2021 DIUMENGE 18 ABRIL Esthor VERMUT MUSICAL Presentació del disc VIES PARAL·LELES d' ESTHER QUEROL Hora: 12.00 hores Preu: Gratuït Lloc: Auditori Municipal Ajuntamentde Vinaros VALENCIANA UNVERSITA SEUPRE Venda nticipada: dimaen diumenge 18.00a 21.00h"

Article anteriorVinaròs: després del temporal, la calma (galeria)
Article següentL’ajuntament de Benicarló compta amb un sobrant de tresoreria de 4,3 milions d’euros