Inici BENICARLÓ Esports instal·la un parc obert al passeig de Manuel Azaña per a...

Esports instal·la un parc obert al passeig de Manuel Azaña per a practicar cal·listènia

348

El passeig Manuel Azaña ha estrenat un nou parc de cal·listènia que amplia l’oferta d’espais públics i oberts per a la pràctica de diferents tipus d’activitats esportives a Benicarló. El pressupost total d’inversió del nou equipament ha estat de12.000 euros.

La Regidoria d’Esports ha instal·lat el primer parc de cal·listènia al passeig Manuel Azaña de Benicarló, just darrere del Paradorde Turisme. La instal·lació consta d’una corda per a enfilar-s’hi, unes anelles i diverses estructures modulars per a practicar diferents exercicis. L’actuació permetrà que tots els benicarlandos que practiquen la cal·listènia o vulguen introduir-se en aquesta modalitat esportiva, puguen fer-ho quan ells consideren, sense horaris i sense cap restricció.

A més, en els propers dies s’instal·larà un altre parc d’aquestes característiques a les pistes d’atletisme, cobrint així les millors ubicacions per a aquests tipus de parcs: les zones esportives i les façanes litorals. (Cal dir que aquesta modalitat consisteix a realitzar diferents exercicis físics fent servir el propi pes corporal).

El regidor d’Esports, Carlos Flos, ha assenyalat que «la instal·lació d’aquest parc és conseqüència de la demanda de la ciutadania, canalitzada per diferents vies com per exemple els pressupostos participatius, i s’emmarca dins del Plà Estratègic que duem a terme des de la Regidoria d’Esports». Flos ha destacat que «la cal·listènia és una pràctica molt habitual de la gent a qui li agrada fer esport a l’aire lliure».

A l’acte de presentació del parc, Flos ha volgut tindre unes paraules de record per al l’agent de Policia Local de Benicarló Lluís Menesses, que va faltar fa dos anys en un accident de trànsit: «Lluís va ser el primer que ens va traslladar la necessitat d’instal·lar un parc com aquest i d’ací a poc temps li farem un reconeixement amb la seua família per a agrair el llegat que ens va deixar», ha conclòs.

El pressupost total d’inversió de l’equipament ha estat de 12.000 euros.

Article anteriorLa Pelukeria guanya el Concurs d’Aparadors de Nadal
Article següentL’Ajuntament s’uneix als llauradors en defensa de la citricultura