Inici BENICARLÓ Especial sobre el tancament de la Piscina Municipal de Benicarló

Especial sobre el tancament de la Piscina Municipal de Benicarló

474

A propòsit de la piscina municipal, que roman tancada des del començament de la pandèmia, L’alcaldessa Xaro Miralles va afirmar la setmana passada que “Estem treballant per a obrir la piscina, sobretot també per a donar un servei al club de natació i als clubs que entrenen en aquesta instal·lació.” L’Alcaldessa va afegir: “Al públic en general segurament la piscina no es podrà obrir fins que tinguéssem la licitació feta.”

Segons l’ajuntament, la Piscina Municipal estarà tancada fins que s’adjudique la nova concessió. Mentre es tramita tot el procediment de la licitació, una empresa es farà càrrec del manteniment de la Piscina per tal d’evitar el deteriorament de les instal·lacions. L’empresa adjudicatària estarà obligada a subrogar els 22 treballadors de la UTE FCC NitramPool

«Ha sigut una decisió molt difícil de prendre —ha assegurat l’alcaldessa—, però és l’única opció que tenim per a complir la llei i poder obrir la Piscina amb totes les garanties». Xaro Miralles ha assenyalat que «actualment, la instal·lació estava gestionada per la UTE  FCC NitramPool a través d’un contracte firmat el 2008 que ha estat declarat nul de ple dret i, per tant, no podem fer cap millora ni inversió, de manera que l’única sortida que tenim és licitar la gestió i fer totes les inversions necessàries a través de la nova empresa adjudicatària».

Xaro Miralles també ha anunciat que la concessió serà efectiva per 25 anys i que «l’empresa adjudicatària estarà obligada per conveni a subrogar els 22 treballadors de FCC NitramPool».

Jovaní ha explicat també que «estem estudiant la possibilitat de què el Club Natació i el Club Triatló Basiliscus puguen continuar entrenant a la Piscina durant aquest temps, però utilitzant exclusivament l’aigua, en cap cas les dutxes, els vestidors ni el gimnàs». «En tot cas —ha confirmat Jovaní— el que volem és que la Piscina puga obrir el més prompte possible amb totes les garanties i per a tots els usuaris».

L’anunci ha provocat un gran nombre d’opinions que ens han fet arribar ciutadans i  partits polítics. No us perdeu el 7dies actualitat de Benicarló d’aquesta setmana amb ESPECIAL reportatge, sempre al vostre quiosc.

Si voleu fer arribar la vostra opinió, com sempre teniu el correu setdiesbenicarlo@gmail.com

Fotos: J. Maestro.

Article anteriorPeníscola: Torre Badum i Serra d’Irta (part 1)
Article següentCàlig fomenta l’ocupació amb un el curs gratuït de Plataformes Elevadores