Inici BENICARLÓ ESPECIAL GAMESIS 2k19: entrevista a Àlex de Gameshop

ESPECIAL GAMESIS 2k19: entrevista a Àlex de Gameshop

687

Àlex, revisant el Gamesis de l’any passat...que et va paréixer en general?
– Doncs l’any passat va ser una Gamesis molt bona, vam aconseguir que vingués molta gent i que s’ho passaren de meravella… tan grans com xiquets.

Llegint l’anterior entrevista, l’any passat se suposava que sols participaries aportant els premis dels tornejos, però…. “te liaron“…o “te liaste“?
– En principi si anava a fer premis, però vaig acabant participant en tot. Va ser un mig-mig; quan alguna cosa t’agrada, no fa falta molt perquè “te lien” … i este any ja estic “liat” del tot.

De cara a aquest Gamesis 2k19… en què participarà Gameshop?
– Aquest any ja entrem una mica en organització de la part Retro, patrocinant l’esdeveniment donant premis als guanyadors de tornejos. Estarem presents els 3 dies ajudant que tot isca totbé.

Enfocant-nos al món ‘gaming’, un món que contínuament evoluciona, ens pots dir alguna novetat del 2019?
-El 2019 es pot dir que és un gran any per als videojocs. Han sortit gran quantitat de títols com l’esperat Death StrandingLuigi’s Mansion 3, la nintendo Switch Lite i una gran quantitat de títols per a tota classe de gustos. En quantitat i qualitat és un dels anys més carregats.

La teua botiga Gameshop es un autèntic temple al món gaming i el frikisme. Teniu de tot, però…quins són els articles que enguany “lo estan petando“?
– Este any és el de l’explosió de la Nintendo Switch; és una gran consola i les seues vendes ho demostren. A part, la gran varietat de títols que surten per a ella, fan que siga un gran atractiu per als gamers. Per altra banda el Merchandising de videojocs i pel·lícules va en augment, per una part gràcies al boom del Funko Pop i per altra, que tenim una gran varietat de material en tenda que agrada molt.

..i la franquícia que ara triomfa entre els frikis joves?
– El que més ho peta entre els joves és el Fortnite, un joc que els té a tots absorbits. Han creat un joc que dóna molta acció i molta interacció, i això han aconseguit una quantitat desorbitada de jugadors.

Per últim una pregunta personal… t’has preparat per a participar en algun torneig?
-Normalment no em solc preparar per a tornejos, però si fa falta algun jugador per a completar algun, no seré jo qui diga que no. L’any passat vaig quedar segon en el del Street Fighter i entrava l’últim per falta d’un participant.

Gràcies Àlex, molta sort… Ens veiem al Gamesis!

Articles relacionats:

Tot a punt per a la Fira de Videojocs GAMESIS

Article anteriorL’innovació en serveis socials reconeguda amb un premi a L’ajuntament de Benicarló
Article següentLa Campanya ‘Germanor’ recull més de 34.000€ a la Diòcesi de Tortosa