Inici VINARÒS Es presenta la programació del Carnaval 2024

Es presenta la programació del Carnaval 2024

636

La COC ha presentat aquest dissabte 13 de gener, la programació de la propera edició del Carnaval 2024. Així mateix, s’ha desvetllat l’escenari que presidirà les dues Grans Gales de Reines i Reis, la gala Drag Queen i la Festa Olimpus.

Dissabte matí, el president de la Comissió Organitzadora del Carnaval, Christian Rubio, ha explicat als mitjans de comunicació la propera edició del Carnaval de Vinaròs, que se celebra del 27 de gener al 12 de febrer. Aquesta roda de premsa ha sigut acompanyada per la Regidora de Governació i Comerç, Carla Miralles; i el Regidor de Festes, Victor Garcia; així com l’escenògraf Ricardo Alcaide, el creador d’audiovisuals David Inlines i el responsable del muntatge de l’escenari, Miguel Ángel Torrejón, on s’ha desvetllat l’estructura de l’escenari de la gala de reines: un temple grec de 18 metres d’altura i 40 d’amplària, amb 280 metres quadrats de pantalles LED per fer gaudir a tots els espectadors al màxim d’aquesta gala, entre d’altres sorpreses que s’hauran de fer esperar.

Entre les desenes d’actes que se celebren durant aquestes setmanes, s’ha volgut destacar la importància de les gales de les reines i reis adultes i infantils, l’arribada de Carnestoltes amb l’espectacle aeri, l’augment de butaques al Sambòdrom de les desfilades, i la recuperació de la gala Drag Queen i la tradicional batalla de la farina.

Christian Rubio ha volgut donar les gràcies als col·laboradors que fan possible dur a terme un carnaval tan gran com són Brigada, Ajuntament, Diputació i el comerç de la ciutat. Enguany, com a novetat, es compta amb patrocinadors de primera com són KFC, Rives, Mahou San Miguel, Pepsi o Qelart, sense oblidar-nos que la Gran Gala de Reines i Reis 2024 serà retransmesa per la cadena televisiva italiana Rai TV i que uns mesos després Amazon publicarà un documental de 60 minuts sobre ells principals esdeveniments.

Ha volgut recordar la Regidora Miralles que des de l’ajuntament s’està preparant un ampli dispositiu de seguretat amb coordinació amb la policia local i ha mostrat el recolzament de tot l’equip municipal per intentar dur a terme un carnaval amb la màxima normalitat per a la ciutat, així com una coordinació exhaustiva amb la COC, policia i ajuntament.

La professionalització i qualitat dels espectacles amb l’assessorament d’especialistes, la importància d’organitzar activitats per a públic infantil o l’augment de turistes pels establiments de Vinaròs i voltants són el resum de la programació 2024, ja disponible a la pàgina web del Carnaval de Vinaròs, així com la venda online d’entrades per als actes. A més, partir del 24 de gener, la comissió organitzadora obrirà un punt d’informació al Mercat Municipal amb la venda física d’entrades, marxandatge exclusiu del carnaval i la programació de carnaval.

https://carnavaldevinaros.es/va/programacion-2024/