Inici COMARQUES BAIX MAESTRAT Ernestina Borràs, reelegida alcaldessa de Càlig per a la legislatura 2019-2023

Ernestina Borràs, reelegida alcaldessa de Càlig per a la legislatura 2019-2023

655

El saló de plens de l’Ajuntament de Càlig ha acollit la presa de possessió de la nova Corporació Municipal per a la legislatura 2019-2023, i que ha escollit de nou a Ernestina Borràs Bayarri com a alcaldessa de la població, que ha obtingut sis vots front als tres de l’oposició, formada pels regidors del Partit Popular.

Després de constituir la mesa, formada per la regidora de més edat (Ernestina Borràs) i la de menys (Candela Anglés) així com el secretari local, s’han dut a terme els juraments dels càrrecs de regidors i tot seguit, s’ha procedit a la votació per investir a l’alcaldessa, qui ha repartit el pin del consistori per a cada ú dels regidors i regidores.

Ernestina Borràs, en el seu discurs d’investidura, ha apel·lat al treball conjunt dels nou regidors perquè “aquí no sobra ningú, ni cap idea ni cap braç per a treballar, tots fem falta”, i també destacava que el nou equip de govern “treballarà, com els últims quatre anys, per tots els calijons i calijones amb responsabilitat, humilitat, respecte, amb dedicació i transparència”. “Avui comencem una legislatura amb unes grans expectatives”, indicava Borràs, que ha tingut paraules d’agraïment als regidors que conformaren l’anterior equip de govern, i ha donat la benvinguda als nous membres de la Corporació Municipal.

Els nou regidors que conformen la nova Corporació Municipal són: pel PSOE, Ernestina Borràs Bayarri (alcaldessa), Ruth Sanz Monroig, Marcel González Sales, Oscar Anglés Querol, Carmen Maria Ferré Monroig i Adrián Vidal Batiste; i pel PP, Óscar Robles Collell, Andrés San Abdón Quixal i Candela Anglés Querol.

Article anteriorRecollida de l’arròs al Delta (mega-galeria)
Article següentBenicarló reconeix els guanyadors i participants del V Circuit de Curses Populars.