Inici BENICARLÓ Erasmus+ Col·legi Consolació Benicarló

Erasmus+ Col·legi Consolació Benicarló

692

Com ja sabeu, el nostre col·legi està participant en un projecte europeu (Erasmus+: KA2 – Cooperació per a la Innovació i l’intercanvi de bones pràctiques) juntament amb 4 escoles més: Institut Saint Joseph de Libramont (Bèlgica), Djecji vrtic de Rijeka (Croàcia), École “Les Platanes” de Saint Selve (França) i l’institut Giovanni Falcone de San Giovanni La Punta (Itàlia).

Aquest projecte anomenat “Artistic expression, a vector of communication of humanist values for young Europeans” ens permet compartir i aprendre les diferents maneres de treballar i d’entendre l’expressió artística, a la vegada que treballem els valors humans.

En el nostre col·legi els alumnes més grans són els que preparen les activitats per a després explicar-les a les diferents escoles. Aquest curs vint alumnes de sisè han tingut la sort de participar en tres d’aquestes mobilitats. El curs vinent ens resta visitar el col·legi de França i, la cita més important de totes, que ens vinguin a visitar alumnes i mestres de la resta de països al mes de maig del proper any.

Ho preparem tot amb molta il·lusió per a que els nostres ostes coneguin la nostra escola i, sobre tot, el nostre poble.

Al proper 7dies actualitat de Benicarló, podreu trobar fotos de les tres visites que hem realitzat aquest any a Bèlgica, Itàlia i Croàcia.

 

Article anteriorPaula Chalé Castell, nueva dama de la Societat Musical “La Alianza”
Article següent“Gallego” será el 2º Entrenador y el Director de Cantera del Peñíscola RehabMedic