Inici VINARÒS Entrevista i inauguració Belly&Baby

Entrevista i inauguració Belly&Baby

890

 

Benvinguts a Belly&Baby: Ells són Anna i Nacho, ma/pares de quatre fills i família emprenedora a Vinaròs. Fa uns anys van crear Belly&Baby per apropar a les famílies un model de criança natural i respectuosa, com la que feren els nostres avantpassats amb els avantatges i avanços d’avui dia.No et perdis l’entrevista si vols conèixer més sobre aquest preciós projecte.

 

Acabeu d’obrir una tenda en el carrer Muralla nº5 – Vinaròs. En un món digitalitzat, quina importància li dones l’espai físic de compra?

Així és, normalment ho fan al contrari. És a dir, tindre botiga física i més tard la passen també al format online, per tal d’arribar a més públic. Nosaltres vam començar el projecte en “plena pandèmia” i la nostra feina era pràcticament online, alguna visita d’assessoria a les llars però majoritàriament online. A més, obrir una botiga online suposava un començament per donar a conèixer les marques que treballàvem i facilitar a les famílies un punt de referència a l’hora de comprar els productes que necessitaven per als seus petits. Sabíem que en un futur necessitaríem un espai físic per treballar les assessories, tallers, xerrades… i en relació amb la botiga, sabem que a les famílies els agrada molt veure, tocar i provar el producte abans de comprar i en aquests dos anys que portem treballant online, hem fet grans esforços per fer el nostre somni físic.

Quin fou el detonant per a dur aquest projecte cap endavant?
Doncs és curiós, perquè tal com diem sempre a les famílies quan les acompanyem de cara al part; la dona al part mor i reneix com a una dona nova amb sentits nous desenvolupats i amb una visió de la vida i sobretot de la criança molt diferent. Tot just això vaig viure jo fa uns anys en néixer el meu tercer fill. Amb la seva arribada al món vam començar a endinsar-nos dintre del món de la criança natural i respectuosa, a formar-me de forma professional en els temes més importants com són la lactància, el porteig, l’alimentació, conducta de l’infant… per tal d’oferir a les famílies un acompanyament com el que nosaltres vam necessitar en els parts anteriors i no vam tenir.
I així va ser com, en companyia d’algunes amistats relacionades amb la ma/paternitat i criança i les mateixes inquietuds, vam obrir la Plataforma Online Belly&Baby, on oferíem acompanyament durant l’etapa de l’embaràs, postpart, lactància, porteig…, i a més els oferíem sessions de tribu on les famílies ens reuníem (de forma online i posteriorment presencials) per tal de compartir inquietuds, dubtes, necessitats…, i donar-nos suport i sororitat.
Poc després, vàrem inaugurar la Botiga Online, per tal d’oferir els productes que necessitaven per a l’etapa de l’embaràs i la primera infància.

Quines són les característiques principals de l’establiment?

Podem dir que no som la típica botiga de puericultura comercial, sinó que oferim a les families una experiència totalment diferent.
A Belly&Baby els assessorem en tots el que precisen des de l’embaràs fins a la primera infància (o inclús més) amb productes de marques de fabricació sostenible, respectuosos amb les persones i el medi ambient, de proximitat (sempre que ens és possible), etc.
Som botiga especialitzada en bolquers de tela i portabebès i a més confeccionem amb molt de mimo i dedicació les Llistes de Naixement amb format online i físic, no tenim barreres!
Tot això acompanyat de l’Espai de Criança, on a base de tallers, xerrades, assessories…, acostem la informació a les famílies.
Tenim moltes activitats preparades per començar a funcionar aviat a l’Espai de Criança Belly&Baby que anirem desvetllant a les xarxes socials i a la botiga física.

Consideres que els hàbits dels pares han canviat?

Podem dir que la societat ens ha fet canviar, ens ha fet accelerar motors i oferir una criança que no respecta en cap sentit les necessitats dels nouvinguts. Ser pares, és molt més que embarassar-nos i parir; és empoderar-se mare i pare per tal de conèixer els seus drets, les diferents opcions del camí que vulguen decidir i tenir poder de decisió. Com sempre diem, la informació és poder i en la majoria de casos la falta d’informació (o de no voler-la saber) ens porta a una criança en la qual no establim vincles, no salvem les necessitats reals primàries… amb el qual criem futurs adults amb carències o necessitats no cobertes.

Que oferiu per a ser únics?
Som únics i com ja té comentat abans tot el que oferim, darrere nostre hi ha un equip de col·laboradors/es (que aviat anirem presentant un per un a les nostres xarxes) que ofereixen els serveis que poden precisar les famílies, des del mateix moment en què decideixen ser ma/pares i van a la recerca del seu positiu, fins a una criança primerenca, inclús adolescència!
L’equip format per professionals de la comarca i voltants abarquen acompanyament a l’embaràs i part, lactància, porteig, massatge infantil, psicologia sanitària i perinatal, fisioterapeuta, osteòpata, nutrició materna-infantil, sexe i família, embaràs i postpart actiu, espai infantil, ecografia 5D…
Tot allò que necessites ho pots trobar a Belly&Baby!

Quines són les últimes innovacions que heu implementat en la tenda?
A banda de preparar moltes activitats d’informació i entreteniment familiar; a la nostra botiga hem ampliat el sortit i varietat pel que fa a bolquers de tela i portabebès, amb marques de gran prestigi i qualitat mundial, algunes d’elles sent Belly&Baby el Distribuïdor Oficial a Espanya.
També hem inclòs la línia de roba d’embarassada i el tèxtil per bebès, amb molts complements per a “les primeres posades” que diem per aquí per tal de fer armari o fer un detallet al nou nat.
I com a Joc Sostenible, hem implantat tot el sortit de la marca Janod, de gran reconeixement la qual és una marca de joc centrat en l’aprenentatge i la diversió de l’infant amb productes fets amb fusta i pintures a l’aigua, provinents de boscos sostenibles.
Tothom que entra a la botiga ens felicita i s’enamora de tot el que tenim… ¿Ja ens has visitat?

Creus que la tenda física pot conviure ve amb la qual ja tens online?
Perfectament, la nostra venda online en aquests dos anys ha estat magnífica! Gràcies a les famílies que confien en el nostre projecte i com a tenda física, els oferim mitjançant el “xat web”, whatsapp o e-mail un assessorament personalitzat en quant a llistes de naixement o productes que precisen.

 

Quines expectatives teniu per aquest 2023?

Aquest 2023 amb la botiga física a Vinaròs acabada d’obrir, volem obrir portes de l’Univers Belly&Baby a totes les famílies del nostre al voltant perquè coneguin i gaudesquin de l’aprenentatge de l’Espai de Criança i la compra a la botiga amb una experiència encisadora.
Continuar present a les xarxes, web i botiga online i continuar oferint tots els serveis d’una forma propera i personalitzada.
I sobretot, no perdre mai la nostra essència i pilars, que ens han ajudat a arribar fins aquí i continuar oferint productes i serveis innovadors.

Us invitem a tots/es a visitar-nos per tal de veure amb els vostres propis ulls la nostra creació. Una abraçada de l’Equip Belly&Baby   – Fotografies de: mireiamartinphotography

Contingut patrocinat