Inici PREMSA VALENCIANA Els xiquets de Vinaròs gaudeixen del Parc i l’Escola de Nadal

Els xiquets de Vinaròs gaudeixen del Parc i l’Escola de Nadal

584

 

Els xiquets gaudeixen d’unes vacances més actives gràcies al Parc i l’Escola de Nadal

L’objectiu és oferir una alternativa d’oci per als més petits, mentre s’ajuda als pares a conciliar la vida laboral amb la familiar

El Parc de Nadal ja ha començat a rodar a Vinaròs amb la participació de centenars de xiquets en el primer dia d’obertura. Recordem que es tracta d’una iniciativa impulsada des de les Regidories de Joventut i Educació Infància, amb la finalitat que els més petits puguen gaudir d’unes vacances nadalenques plenes de diversió.

Durant la inauguració del Parc de Nadal, ahir al Poliesportiu Municipal, la regidora de Joventut, Berta Domènech, destacava que “es tracta d’oferir una alternativa d’oci per als xiquets i adolescents, que a més es basa en valors”. En aquest sentit, comentava que els més petits podran participar fins diumenge en activitats com robòtica, arts plàstiques o sensibilitat sensorial, perquè al mateix temps que es diverteixen també aprenguen.

Per la seua banda, la regidora d’Educació i Infància, Begoña López, comentava que “enguany com a novetat el Parc de Nadal també obrirà el matí del dissabte i del diumenge, per oferir el servei a totes aquelles famílies que aprofiten el cap de setmana per sortir a passejar o fer les compres nadalenques”. Aquest horari serà de 10:30h a 13:30h, a més de l’habitual de 17h a 20h.

Escola de Nadal

Una altra proposta per als més petits és l’Escola de Nadal, adreçada per als xiquets d’infantil i primària, que s’ofereix al CEIP Mare de Déu de la Misericòrdia, amb horari de 8:45h a 13:30h. La temàtica d’enguany és “Com el Grinch va robar el Nadal” i totes les activitats que realitzen els xiquets estan relacionades amb aquest conte popular.

La regidora López ha assenyalat que aquesta proposta és molt important per als veïns perquè ajuda als pares a conciliar la vida familiar amb la laboral, mentre els fills, a banda de divertir-se, també aprenen valors com el respecte, la convivència o la tolerància. Pel que fa a les inscripcions destacava que enguany s’han matriculat més de 180 xiquets, que gaudiran de l’Escola de Nadal fins al 3 de gener.