Inici VINARÒS Els regidors de Educació i Joventut de Vinaròs visiten el Campus d’Estiu...

Els regidors de Educació i Joventut de Vinaròs visiten el Campus d’Estiu Illa

141

Les regidores d’Educació i Joventut, Begoña López i Berta Domènech, han visitat el Campus d’Estiu Illa per veure com es desenvolupen les activitats. Recordem que el servei es va posar en marxa el passat 5 de juliol i s’allargarà fins al 13 d’agost per oferir oci i entreteniment als xiquets durant les vacances escolars, mentre s’ajuda als pares a seguir amb la conciliació de la vida laboral amb la familiar.

Cal destacar que s’ofereixen tres modalitats del Campus d’Estiu Illa, Arts al col·legi de la Misericòrdia, Infantil al centre de l’Assumpció i Esports al col·legi Manuel Foguet. En tots els casos l’horari és des de les 9:00h fins les 13:30h, amb el servei de l’hora matinera i menjador per a les famílies que ho han sol·licitat.

Tant López com Domènech han coincidit que cada any són centenars les famílies que demanen aquest servei perquè els xiquets puguen gaudir d’unes vacances més divertides, mentre els pares continuen amb la seua rutina diària.

Article anteriorMés del doble de nous casos al Maestrat: noves mesures de contenció i (de moment) baixa pressió hospitalària
Article següentPeníscola sol·licita a Sanitat que es calcule la incidència acumulada de Covid sobre la població real