Inici VINARÒS Els negocis locals de Vinaròs treballen col·laborativament per a impulsar la seua...

Els negocis locals de Vinaròs treballen col·laborativament per a impulsar la seua transformació digital

215

Els diferents negocis locals, guiats per David Martínez i Antonio Beltrán, tots dos mentors i assessors tècnics del programa, han tingut la possibilitat de reflexionar sobre la seua proposta de valor al client i a la societat i avaluar en quin grau estan ajudant els seus clients i com ho estan fent. Això els permetrà adaptar el seu model de gestió i optimitzar els recursos fent ús de les tecnologies actuals per aconseguir un major abast i un major impacte. “El futur dels negocis i de la societat passa per la seua transformació digital; ho sabem de fa temps, però ho hem aprés de cop”, comenta David Martínez.

A més, el dilluns 5 d’octubre es publicava també el tercer seminari web en línia a la plataforma del programa, de lliure accés per a qualsevol comerç local o persona emprenedora del municipi, sota el títol “Estratègia de mercat”, en el qual els mentors ofereixen una visió general sobre la situació actual i claus amb les quals posicionar una empresa mitjançant la creació de valor. Cal recordar que el programa contempla un total de 6 seminaris web en línia, dels quals se n’han realitzat 3 i estan previstos altres 3 per als dies 13 i 26 d’octubre i 9 de novembre: Estratègia de venda, Estratègia de comunicació i Estratègia d’acció, respectivament. La inscripció als seminaris està encara oberta i hi queden places disponibles.

El programa Vinaròs DIGITALITZA’T PLUS és una iniciativa impulsada per les regidories de Desenvolupament Local, Innovació Digital i Ocupació de l’Ajuntament de Vinaròs, gestionada per l’Agència de Desenvolupament Local i cofinançada pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional, englobada en el programa operatiu de creixement sostenible 2014-2020, a través de l’Estratègia DUSI de l’àrea Urbana Benicarló-Vinaròs