Inici BENICARLÓ Els militars asseguren Benicarló

Els militars asseguren Benicarló

950

Militars del batalló del Quarter General Terrestre d’Alta Disponibilitat (CGTAD) de Bétera es desplaçaran a Benicarló per donar suport a Guàrdia Civil i Policia Local. En els últims dies s’han detectat molts de desplaçaments no previstos en les mesures de confinament.

Un total de 37 militars del  batalló del Quarter General Terrestre d’Alta Disponibilitat (CGTAD) de Bétera es desplaçaran durant aquest cap de setmana a Benicarló per tal de reforçar els controls a la població que estableixen la Guàrdia Civil i la Policia Local.

L’objectiu és assegurar-se que es compleixen els límits establerts per a la mobilitat de les persones i evitar sortides no permeses, que han anat en augment durant en els últims dies. Concretament, s’han detectat molts de desplaçaments a finques i sénies particulars durant els caps de setmana per a participar en trobades amb amics i o familiars, una irregularitat que incompleix de totes totes les mesures de confinament previstes per l’estat d’alarma.

L’alcaldessa, Xaro Miralles, ha destacat que «es tracta d’un reforç puntual en les tasques de control i vigilància de la població» i ha insistit en la necessitat de posar fre als desplaçaments innecessaris. «Les sortides han d’estar justificades i no es poden permetre reunions d’amics o familiars encara que siga als afores del municipi».

Per tal de coordinar el dispositiu de seguretat del cap de setmana, l’alcaldessa, acompanyada del regidor de Policia i Governació, Ilde Añó, i de l’inspector en cap de la Policia Local, Pedro Fa, s’ha reunit aquest matí amb dos subtinents del CGTAD de Bétera

Article anteriorEl joc tradicional, un aliat perfecte per portar millor el confinament
Article següentCàlig adquiere material sanitario